HerNews.gr
Μόδα

Pretty Ballerinas: Τα πιο chic παπούτσια για ανοιξιάτικες stylish εμφανίσεις

Η άνοιξη έχει έρθει και επίσημα και ψάχνεις τα πιο chic παπούτσια για φρέσκες και stylish εμφανίσεις με τη συλλογή Pretty Ballerinas. 

Η αλήθεια είναι πως τα φλατ παπούτσια βρίσκονται για ακόμη μια σεζόν στο επίκεντρο και δεν πρόκειται να φύγουν από τη μόδα, όπως φαίνεται άλλωστε στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας. Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκάρι 2022 των Pretty Ballerinas είναι μια ωδή στη μόδα για κάθε γυναίκα που σέβεται το προσωπικό της στυλ. Θα τα βρεις στα καταστήματα Digalakis!

Η συλλογή από Pretty Ballerinas θα επικρατήσει και θα γίνει big trend σε όσες έχουν υιοθετήσει το street style. Επίσης, μπορούν να συνδυαστούν με έναν άκρως ξεχωριστό τρόπο με καλσόν. Ακόμα, μπορούν να δημιουργήσουν έναν sporty αέρα, αν επιλέξεις πιο λεπτές κάλτσες.

Η συλλογή από Pretty Ballerinas είναι χειροποίητες, καθώς είναι κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου στο χέρι στο νησί της Μινόρκα και είναι βασισμένη σε τρεις θεματικές:

  • Οργανική Επανάσταση
  • Ευφορική Αγάπη
  • H εποχική γκαρνταρόμπα υποδημάτων είναι ταξινομημένη

H συλλογή Pretty Ballerinas δημιουργεί χωρίς δεύτερες σκέψεις ένα  comfy chic look 

Oι καλοκαιρινές και ξέγνοιαστες βόλτες επιτάσσουν να δοκιμάσεις τα υποδήματα από δέρμα, gingham που έχουν και ημιδιάφανα σημεία. Τέτοια παπούτσια μπορεί να είναι  κομψές μπαλαρίνες, mules, αλλά και σανδάλια. 

Μια ιδιαίτερη αγάπη δείχνουμε στα Ella mules και τα σανδάλια Judy που είναι αρκετά τολμηρά και προσδίδουν ένα μοντέρνο look ακόμη και σε πιο κλασσικες εμφανίσεις. Τα  διακοσμητικά στοιχεία που θυμίζουν φυσικούς πολύτιμους λίθους είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες και εμείς σου συστήνουμε μόνο τις καλύτερες, όπως είναι το μοντέλο Gretschen. Το συγκεκριμένο σχέδιο διαθέτει ανασηκωμένο τακούνι (κατά ενάμιση εκατοστό) σε δίχρωμους τρόπους.

Όσο για το στυλ Kendal διαθέτει ένα καθαρό ή καλυμμένο τακούνι τεσσάρων εκατοστών -σε μαύρο ή ροζ- χρώμα μας φέρνει άλλες μνήμες. Θυμίζει μια πιο retro και ίσως και πιο ρομαντική εποχή. Θα το χαρακτήρζε κανείς ως “κλασσικό μοντέρνο”.

#ORGANIC REVOLUTION

Tα φυσικά υλικά έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μιας και τα Ella pumps με τη μοναδική  και χαρακτηριστική μυτερή μύτη τους και το Rosario, με στρογγυλεμένο δάχτυλο, ενώνονται με το πέδιλο Judy. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και so stylish. Aξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως δημιουργούνται από ανακυκλωμένα υλικά. Οι χειροποίητες κορδέλες, δε, με τις οποίες και στολίζονται θυμίζουν τις ταινίες που παρακολουθούσαμε στην εφηβεία μας.

#EUPHORIC LOVE

Τα βραδινά καλοκαιρινά παπούτσια μπορούν να φορεθούν από τον επόμενο κιόλας μήνα και εμείς επιλέγουμε με κλειστά μάτια αυτά με  ιριδίζοντα υφάσματα και prints. Αυτά θα κάνουν ακόμη και το total black look σικάτο και ξεχωριστό.

Ορχιδέα ροζ και γκουάβα, πράσινο μήλο, μπλε του Ατλαντικού ή πορτοκαλί φωτιάς, σε συνδυασμό με animal prints -όπως ζέβρα και λεοπάρ- και φινιρισμένα με κρύσταλλα Swarovski για απόλυτη λάμψη, συνθέτουν τη συλλογή Euphoric Love.

#BRIDE TO BE – THE LAST OF YOUR SHOES

Τα νυφικά υποδήματα είναι αυτά που ξεχωρίζουν τη συγκεκριμένη σεζόν. Αυτήν την φορά το στιλ Marilyn και Ella διαθέτουν λαιμόκοψη στολισμένη σε γκρο, για ένα λεπτό αλλά κομψό νυφικό παπούτσι και ολοκληρώνονται με ένα κλασικό μεταξωτό κορδόνι.

Η undercut έκδοση της Ella με ενίσχυση πλάτης και το σανδάλι Judy αποτελούνται από δέρμα νάπα κατσίκας και διακοσμημένα με ένα όμορφα φτιαγμένο ασορτί δερμάτινο λουλούδι. Αυτό το σχέδιο είναι χειροποίητο και έχει συναρμολογηθεί στο χέρι, πέταλο με πέταλο. 

Αναβάθμισε το στυλ σου με τη βοήθεια της ανοιξιατικής συλλογής, που μπορείς να τη βρεις στο diagalakis.com

Και στα καταστήματα  Digalakis:

Digalakis Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5A

Digalakis Kηφισιά: Παναγίτσα 6

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Επίδειξη μόδας MI-RO: Οι δημιουργίες των σχεδιαστών που εντυπωσίασαν

Her News

Georgina Rodriguez: «Φωτιά» στα κόκκινα με το πιο sexy φόρεμα που έχεις δει τελευταία

HerNews ka

O διάσημος στυλίστας της Zendaya αποσύρθηκε από τον χώρο της μόδας

HerNewskl