HerNews.gr
Ελλάδα

Save Ukraine – Stop War: Διεθνής τηλεμαραθώνιος για τη στήριξη της Ουκρανίας – Live η συναυλία με πλήθος κόσμου και στην Αθήνα

Η Ευρώπη στέκεται ενωμένη για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, περισσότερες από 20 χώρες, σε μια διεθνή φιλανθρωπική συναυλία / τηλεμαραθώνιο για τη στήριξη της Ουκρανίας, ώστε να προστατευθεί η ειρήνη στην καρδιά της Ευρώπης.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο τηλεοπτικός μαραθώνιος “Save Ukraine – #StopWar” προβλήθηκε στις πλατείες πολλών μεγάλων πόλεων και πρωτευουσών σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δόθηκε στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να υποστηρίξουν την Ουκρανία, στέλνοντας δωρεές για την επίλυση των μεγαλύτερων ανθρωπιστικών προβλημάτων που προκλήθηκαν από τη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία. 

Η εκδήλωση μεταδόθηκε σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.  Από το Βερολίνο, το Λονδίνο και το Μιλάνο ως το  Τορόντο, το Τελ Αβίβ και τη Στοκχόλμη, πλήθος κόσμου συμμετείχε στη φιλανθρωπική δράση για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Υποστηρίξετε τους Ουκρανούς όχι μόνο με δωρεές αλλά και με τη φωνή σας για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία» είπαν οι καλλιτέχνες μεταξύ άλλων.

Στην Αθήνα, καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης τραγούδησαν στην πλατεία Κοτζιά στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ειρήνης.

Πλήθος κόσμου κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας στα χέρια, έστειλε μήνυμα ειρήνης από την Αθηνα συμμετέχοντας στην  διεθνή φιλανθρωπική συναυλία.

Μεταξύ των διεθνών σταρ που απευθύνθηκαν στην παγκόσμια κοινότητα ήταν οι Fatboy Slim, Within Temptation, Bastille, BrainStorm, Beissoul & Einius, Salvador Sobral, Netta, IAMX, Submotion Orchestra, Idina Menzel, Gus Gus, Nino Katamadze και άλλοι, ενώ η Ουκρανία θα εκπροσωπήθηκε από περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, συμπεριλαμβανομένων των: Monatik, Tina Karol, The HARDKISS, Okean Elzy, Jamala, Go_A, DakhaBrakha, Odyn v kanoe, alyona alyona, Antytila, Pianoбой, Melovin, Artem Pivovarov, Alina Pash, Kadnay, , Dakh Daughters, TVORCHI, NK και άλλοι.

Τα στοιχεία για τις δωρεές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ουκρανικής πρεσβείας, είναι:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Υπουργείο Κοινωνικής Πολιτικής της Ουκρανίας

IBAN DE85500000000050002137

ΣΚΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: για ac 32302338301027

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: DEUTSCHE BUNDESBANK, Φρανκφούρτη

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ BIC: MARKDEFF

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: Wilhelm-Epstein-Strasse 14, 60431 Frankfurt Am Main, Γερμανία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τραγωδία στα Τέμπη: Η απελπισία του μηχανοδηγού με τον σταθμάρχη – Ρωτούσε επίμονα αν πηγαίνει σωστά και δεν έπαιρνε απάντηση

HerNews ka

Πατέρας για πρώτη φορά ο Ιωσήφ Μαρινάκης – Απέκτησε έναν υγιέστατο γιο

Her News

Μάνος Δασκαλάκης: Υπέβαλε Μήνυση κατά παντός υπευθύνου

Her News b