HerNews.gr
Γνώμες

Αν μπορείτε βάλτε “φωτιά” στις Δευτέρες μας..

woman

Ωραία τα Σαββατοκύριακα. Ωραίες οι βόλτες που θα πάμε, ο καφές που θα πιούμε με θέα την θάλασσα. Ωραία η ταινία που θα δούμε αγκαλιά, ωραίο το ποτό που θα πιούμε με τους φίλους μας, ωραίες και οι νύχτες που θα ξημερώνουν δίχως δουλειά, δίχως υποχρεώσεις..

Αυτά όλα όμως μπορώ να τα κάνω ωραία και μόνη μου, με τον εαυτό μου, με την κολλητή μου, με την παρέα. Με τις Δευτέρες όμως τι γίνεται; Εσύ είσαι ικανός να δώσεις νόημα στις Δευτέρες; Αν ναι, σε θέλω, επειγόντως!

woman

Η Δευτέρα που δεν θέλεις να έρχεται..

Δευτέρα πάλι, Δευτέρα ξανά, και ξανά. Δουλειά, τρέξιμο, υποχρεώσεις, κούραση. Ξέρεις τι θα έκανε ξεχωριστή την Δευτέρα; Εσύ θα την έκανες ξεχωριστή. Αν ερχόσουν και έπαιρνες την πλήξη της Δευτέρας μακριά. Αν ερχόσουν να με πάρεις από την δουλειά, αν με έκανες να ξεχάσω ότι το Σαββατοκύριακο είναι τόσο μακριά. Και γιατί να το περιμένω στην τελική το Σαββατοκύριακο; Αν μπορείς να βάλεις φωτιά στην καθημερινότητα μου και όχι μόνο στο σώμα μου, τότε ας μην έρθει κανένα Σαββατοκύριακο. Τότε ας τρελαινόμαστε και ας είναι κάθε μέρα Δευτέρα. Ας ξυπνάω νωρίς, ας έχω 1000 πράγματα να κάνω, αρκεί να ξέρω ότι η μέρα μου θα τελειώσει μαζί σου!

woman

Θα με ρωτήσεις.. πως γίνεται το μυαλό μας να πηγαίνει κατευθείαν σε ένα συγκεκριμένο άτομο; Γίνεται γιατί τελικά όλα τα άλλα άτομα που νομίζαμε ότι μας έφτιαχναν τις μέρες, ήταν σαν τις βλεφαρίδες που φοράω στις παραστάσεις του χορού. Ψεύτικες! Για αυτό δεν τα κατάφεραν να μας ενθουσιάσουν όσο θέλαμε. Δεν άντεχαν κιόλας.

Εσύ όμως; Εσύ που μπαίνεις στο μυαλό μου, στην ζωή μου, στο κορμί μου, και με κάνεις να ξεχνάω την κάθε δυσκολία της ζωής  του 2022; Εσύ δεν είσαι αυτός που θα μου αλλάξει τις Δευτέρες; Εσύ είσαι!

Κορίτσια μου.. Αν  ακόμα δεν το έχεις βρει αυτό το άτομο, βάλε σήμερα ένα ποτήρι κρασί, βάλε την αγαπημένη σου σειρά, και τσούγκρισε με τον εαυτό σου.

Στην υγειά εκείνων που θα έρθουν και θα μας διαταράξουν την καθημερινότητα! Και πάνω από όλα.. τις Δευτέρες!

xoxo

 

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Να σου πω μια ιστορία…

Her News

Οι Κυριακές είναι για τους αγαπημένους μας

Her News b

Twitter … σ’ άγαπω!

Her News b