HerNews.gr
Διεθνή

Ariana DeBose- Oscars 2022: Η πρώτη έγχρωμη ομοφυλόφιλη γυναίκα που κερδίζει βραβείο ερμηνείας

Τα 94α βραβεία Oscars θα μείνουν χαραγμένα στη μνήνη μας για πολλά χρόνια και ανάμεσα στους λόγους που θα γίνει αυτό είναι η βράβευση της Ariana DeBose.

H ίδια κατέκτησε το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία “West Side Story”. H Ariana DeBose είναι η πρώτη έγχρωμη ομοφυλόφιλη γυναίκα που κερδίζει βραβείο ερμηνείας στην ιστορία της Ακαδημίας.

Ariana DeBose

Μαζί με εκείνη, υποψήφιες στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν οι: Jessie Buckley, Judi Dench, Kirsten Dunst και Aujanue Ellis. 

H εμφάνιση της Ariana DeBose ήταν άκρως εντυπωσιακή και στην ομιλία της ανέφερε στον συμβολισμό της βράβευσής της:

Τώρα βλέπετε γιατί λέω ότι θέλω να ζω στην Αμερική, επειδή ακόμα και σε αυτό τον ταλαιπωρημένο κόσμο, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά. Κι αυτό είναι κάτι που μας εμψυχώνει. Αν άρχιζα να ευχαριστώ όλους όσοι με ανέβασαν στη σκηνή, θα συνέχιζα να μιλάω μέχρι τα επόμενα Όσκαρ, επιτρέψτε μου όμως να πω ότι πέρασα το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου και πως είμαι ο πιο προνομιούχος και ευγνώμωνάνθρωπος που το πέρασα μαζί σας.

Ariana DeBose

Φανταστείτε αυτό το μικρό κορίτσι στο πίσω κάθισμα ενός λευκού Ford Focus. Κοιτάξτε τη στα μάτια, θα δείτε μια ανοιχτά queer έγχρωμη γυναίκα και Λατίνα που βρήκε τη δύναμή της στη ζωή μέσα από την τέχνη. Αυτό, πιστεύω, είμαστε εδώ να γιορτάσουμε. Αν λοιπόν οποιοσδήποτε αμφισβήτησε ποτέ την ταυτότητά σας και αν νιώσατε ποτέ χαμένοι, σας υπόσχομαι το εξής: Υπάρχει και για εμάς μια θέση στον κόσμο. Ευχαριστώ την Ακαδημία και όλους εσάς”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 95α γενέθλιά της

Her News b

Britney Spears: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που ξύρισε τα μαλλιά της το 2007

HerNews ka

Zayn Malik: TikToker ισχυρίζεται ότι τον γνώρισε σε εφαρμογή γνωριμιών – «Ζητούσε τρίο»

HerNews ka