HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 28 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 28/3 έως 3/4.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20Απρ)

Μια εβδομάδα που θα θελήσετε να μείνετε μόνοι σας, να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε αν έχετε κάνει σωστές κινήσεις σχετικά με την οικογένειά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως, θα πρέπει να βγείτε προς τα έξω να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, αλλά και για τα άτομα που έχετε σχέσεις μαζί τους. Συγχρόνως, φίλοι είναι δίπλα σας και σας βοηθούν στο να πετύχετε σκοπούς και στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Αυτή η εβδομάδα για εσάς ξεκινά με αρκετή εύνοια σε στόχους και ελπίδες. Θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα κάποια ονειρά σας με τη βοήθεια κάποιων φίλων. Υπάρχει βέβαια στο ενδιάμεσο κάποια υπερένταση παραπάνω και ένας εκνευρισμός σχετικά με τα επαγγελματικά και θα προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν)

Για εσάς τα ζώδια των Διδύμων, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με το βλέμμα στραμμένο ιδιαίτερα στις αρχές στα επαγγελματικά σας. Θα πρέπει να εστιάσετε λοιπόν σε αυτό για να μπορέσετε να έχετε οικονομικά οφέλη. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα νιώσετε καλύτερα. Συγχρόνως θα υπάρξει εύνοια από φιλικά σας άτομα που θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποια σχέδια που έχετε κατά νου .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Για εσάς, αυτή η έβδομα θα ξεκινήσει με αρκετή εύνοια ως προς να επεκταθείτε προς νέες κατευθύνσεις και να επενδύσετε ακόμα και στο εξωτερικό. Αδράξτε λοιπόν τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να εστιάσετε λίγο παραπάνω στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε μια επένδυση για την εργασία σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Αυτή η εβδομάδα εσάς τα ζώδια του Λέοντα, σας βρίσκει να ταξιδεύετε στο εξωτερικό για οικονομικούς λόγους και δεν αποκλείεται αυτό να γίνεται με μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάζεστε. Εννοείται πως υπάρχει αρκετός εκνευρισμός και έκρυθμες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Προς το τέλος της εβδομάδας, σας περιμένει αρκετή δουλειά .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ -22 Σεπ)

Για εσάς, αυτή εβδομάδα θα ξεκινήσει με το βλέμμα στραμμένο σε σχέσεις και συνεργασίες. Θα προσπαθήσετε να βρείτε κάποιες λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν και αυτό θα σας τραβήξει πολύ ενέργεια. Θα ήθελα, αν μπορείτε, να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες προς το τέλος της εβδομάδας. Αν στην εργασία σας υπάρχουν άτομα που σας εκνευρίζουν, θα πρέπει να κάνετε υπομονή .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Τα ζώδια του Ζυγού, στις αρχές της εβδομάδας θα πρέπει να κάνετε τον κόπο να αποφασίσετε να κάνετε μια ειδική διατροφή και αυτό σας είναι δύσκολο. Θα πρέπει να το κάνετε όμως, όπως και να ασχοληθείτε και με εργασιακά σας ζητήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, δώστε λίγη βαρύτητα παραπάνω σε σχέσεις και συνεργασίες, για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που έχετε παραμελήσει .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Μια εβδομάδα που στις αρχές της θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή σε ερωτικά θέματα,  αλλά και θέματα παιδιών. Aν είστε μόνοι, θα σας δοθεί μια ευκαιρία να συνάψετε κάποια σχέση. Aδράξτε λοιπόν την ευκαιρία και μην κλείνεστε μέσα, γιατί θα έχετε εύνοια να βγείτε και να περάσετε όμορφα. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να κάνετε το κλίμα καλύτερο με κάποιο συνεργάτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Για εσάς τα ζώδια του Τοξότη, η εβδομάδα θα σας βρει μέσα στο σπίτι να ασχολήστε με άτομα της οικογενειάς σας, καθώς για κάποιο λόγο θα πρέπει τρέξετε κάποια πράγματα για αυτούς. Αυτό θα σας κουράσει. Προς το τέλος της εβδομάδας όμως σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Αν είστε μόνοι, σας περιμένει μια ερωτική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Η εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Αιγόκερου αρχίζει με ευχάριστα νέα που θα σας φτιάξουν κατά πολύ τη διάθεση. Θα μπορέσετε επίσης να κλείσετε συμφωνίες και να υπογράψετε συμβόλαια. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιο ταξίδι. Προς το τέλος της εβδομάδας, αφού θα έχετε κουραστεί, θα θελήσετε να μείνετε σπίτι με την οικογένειά σας και να ξεκουραστείτε, όπως και να περάσετε κάποιο χρόνο μαζί τους .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Εσείς, στις αρχές της εβδομάδας θα ψάχνετε για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Θα έχετε την ανάγκη να δείτε ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να σας τα προσφέρουν και αν αξίζει το κόπο να τους έχετε στη ζωή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα υπάρξει εύνοια σε επικοινωνίες και μετακινήσεις και σίγουρα θα σας δοθούν ευκαιρίες να κλείσετε κάποιες πολύ συμφέρουσες συμφωνίες .

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Εσείς, στις αρχές της εβδομάδας θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και να περάσετε καλά αυτό θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση. Για αρκετό διάστημα είχατε παραμελήσει τον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας βέβαια, θα αγχωθείτε λίγο με τα οικονομικά σας γιατί θα έχετε κάνει κάποια έξοδα παραπάνω.  

Όλες οι προβλέψεις για τα ζώδια από την αστρολόγο μας:

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 8 έως 14 Αυγούστου

Her News b

Η πιο τυχερή μέρα του μήνα κάθε ζωδίου για τον Απρίλιο του 2024

HerNews ka

Γιατί οι Λέοντες είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι

HerNews ka