HerNews.gr
DECORNEWS

Αξιοποίησε το φυσικό φως της Άνοιξης στο σπίτι

παραθυρο

Η ώρα άλλαξε, το φως κρατά ακόμη περισσότερη ώρα την ημέρα και νομίζω ότι αυτό είναι το πιο χαρούμενο γεγονός των ημερών, το οποίο μας σηματοδότησε την Άνοιξη.

Εντάξει, δεν το σηματοδότησε μόνο αυτό, παίζει ρόλο και το κρύο που σιγά – σιγά μας λέει αντίο για φέτος. Όπως και να έχει, πλέον έχουμε περισσότερο φως για να το αξιοποιήσουμε σωστά και να επωφεληθούμε στο σπίτι μας από αυτό.

Πώς;

Διάβασμα

parathyro

Δεν χρειάζεται ν’ ανάβεις τα φώτα στο σπίτι νωρίς τα ΣΚ που θέλεις να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο. Μπορείς πολύ απλά να πας την καρέκλα κοντά στο παράθυρο ή να τοποθετήσεις μια πολυθρόνα εκεί κοντά και να διαβάζεις με φυσικό φως.

Διακόσμησε το παράθυρο με λουλούδια

παραθυρο

Και μιλώ για τα ζωγραφισμένα πάνω σε τζάμι λουλούδια. Εκείνα που φωτίζονται με τις αχτίδες του φωτός και προσφέρουν ωραίο design στο σπίτι. Ειδικά αν έχεις μια artistic γωνιά στο σπίτι, τα σχεδιασμένα λουλούδια θα δέσουν πολύ αρμονικά.

Κρεμαστή κούνια – αιώρα

Είσαι από τις τολμηρές/ους, που επιθυμούν να προσδώσουν παιχνιδιάρικη διάθεση σε μια φωτεινή γωνιά του σπιτιού; Αν ναι, δοκίμασε να κρεμάσεις μια αιώρα, από εκείνες που χαλαρώνεις το καλοκαίρι και απολαμβάνεις ξέγνοιαστα το κούνημα και το φως ή να τοποθετήσεις μια αιώρα aerial. Προσοχή βέβαια, αν δεν γνωρίζεις aerial yoga, μείνε απλώς στο ν’ απολαύσεις το παιχνίδισμα του να κάθεσαι εκεί πάνω και να μπαίνεις ολόκληρη/ ολόκληρος για cocconing. 

Θερμότητα

Ο παράγοντας για τον οποίο όλοι περιμέναμε ν’ αλλάξει η ώρα και η εποχή διακαώς. Για να ζεσταινόμαστε πιο φυσικά και να μη χρησιμοποιούμε συνεχώς το κλιματιστικό και το καλοριφέρ. Φρόντισε πριν φύγεις για δουλειά ν’ ανοίγεις όλες τις κουρτίνες, ώστε να μπαίνει το φως και να ζεσταίνεται ο χώρος. Το ίδιο κάνε και τα ΣΚ.

parathyro

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το trend του 2022 είναι οι παστέλ κουζίνες. Γιατι να τις επιλέξεις;

Her News

Πως να κάνετε ένα μικρό σπίτι να φαίνεται ακριβό

HerNews ka

8 συμβουλές διακόσμησης για να έχεις καλύτερη διάθεση στο σπίτι

Her News