HerNews.gr
Social News

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: “Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα”

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη μίλησε ο ηθοποιός και φωτογράφος Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες της υποκριτικής, στο γυναικείο φύλο και στον έρωτα.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική και για το γεγονός ότι δεν έχει αποφοιτήσει από κάποια δραματική σχολή..

“Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική. Βέβαια έχω ξεκινήσει πειραματικά, έχω κάνει εργαστήρια , σεμινάρια.. Απλά δεν έχω πάει ποτέ σε δραματική σχολή. Για εμένα ο κάθε σκηνοθέτης που δουλεύω είναι και ένας νέος δάσκαλος. Οπότε τα τελευταία 10+ χρόνια κινούμαι έτσι.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός..

xatziaggelakis

 

Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος ανέφερε..

“Πριν από 12 χρόνια, με την ομάδα που είχαμε ξεκινήσει, σε έναν χώρο που είχαμε φτιάξει στην Θεσσαλονίκη παίξαμε 7 ηθοποιοί για 3 άτομα. Τα 3 άτομα ήταν συγγενείς ενός ηθοποιού. Πάντα είχα μικρό ποσό στους μισθούς, μέχρι να μπώ στην τηλεόραση και στην “Μουρμούρα”.. Κάποτε έπαιρνα και 150-200 ευρώ τον μήνα. Έχω δουλέψει πολλά χρόνια σαν σερβιτορός. Έχω κάνει και ιδιαίτερα ως φυσικός αλλά ήταν αποτυχία.” είπε ο ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης 

Στην δημοσιογράφο της εκπομπής μίλησε και για το γυναικείο φύλο..

“Είναι πηγή έμπνευσης και ζωής το γυναίκειο φύλο για μένα. Προσπαθώ με τον τρόπο μου να το αναδείξω αν μου έρθει κάποια ιδέα, κα΄ποιο concept.”

Για το τελευταίο του concept φωτογράφισης  είπε ότι επιλέχθηκε το τελικό αποτέλεσμα της φωτογραφίας σε μια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Της Γυναίκας. Η φωτογραφία που δημιούργησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης απεικόνιζε μια γυναίκα γυμνή σε αναπηρικό καροτσάκι. 

xatziaggelakis

 

Ακόμα αναφέρθηκε και στον έρωτα και στο αν είναι μόνος αυτό τον καιρό..

“Ο έρωτας παίζει τεράστιο ρολό στη ζωή μου, για αυτόν αναπνέουμε! Δεν ερωτεύομαι εύκολα βέβαια.Δεν θα είχε και αξία έτσι. Είμαι 4 χρόνια μόνος μου!” δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης 

Τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη τον απολαμβάνουμε στο θεατρικό έργο “ΟΙ ΑΘΙΚΤΟΙ” στο θέατρο “ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ” 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Ζούλιας: “Έκανα χρήση ναρκωτικών για πολλά χρόνια κι αλκοόλ”

Her News b

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα “καρφιά” στον Θοδωρή Μαραντίνη – Δείτε την ανάρτησή της

HerNews ka

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Είναι ξανά μαζί;

Her News b