HerNews.gr
Αφιερώματα

Η επιτυχία έχει όνομα: «Πάνος Κιάμος» – Ο καλλιτέχνης που αφήνει τη δουλειά του να μιλάει γι αυτόν

Από τον περασμένο Ιούλιο μέχρι και σήμερα, ο Πάνος Κιάμος εμφανίζεται στο «Posidonio Music Hall» με μεγάλη επιτυχία. Το νυχτερινό κέντρο είναι πάντα sold out και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξέρει πολύ καλά να εκπλήσσει με τις μουσικές προτάσεις του και τα διαφορετικά είδη που μπορεί να φέρει εις πέρας, με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. 

Ο Πάνος Κιάμος είναι ο άνθρωπος που επιλέγει συνειδητά διατηρεί χαμηλούς τόνους. Απασχολεί τον κόσμο μόνο με τη δουλειά του και γι αυτό μιλά αποκλειστικά γι’ αυτή. Μπορεί στα social media και ειδικά στο Instagram να είναι ιδιαίτερα ενεργός, φροντίζει όμως να κρατά πάντα το «μέτρο». Και αυτό τον κάνει ξεχωριστό και ακόμα πιο αγαπητό στο κοινό του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Η απλότητα που έχει ο καλλιτέχνης είναι γνωστή. Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό και αληθινό άνθρωπο. Ο ίδιος δίνει σπανίως συνεντεύξεις, όπου μιλά για την δουλειά του. Αν και συνήθως, η δουλειά του μιλάει γι αυτόν…
Το κομμάτι της επικοινωνίας, ο Πάνος Κιάμος το κρατάει αποκλειστικά για τον κόσμο που τον ακολουθεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Το νυχτερινό κέντρο «Posidonio Music Hall» αποτελεί τον πρώτο προορισμό διασκέδασης, με το κοινό να το στηρίζει σταθερά και δυνατά, κάνοντάς το μάλιστα μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας. Ο Πάνος Κιάμος έχει άλλωστε μια μακρά ιστορία πίσω από την επιτυχημένη πορεία του, γεμάτη με «χρυσά» τραγούδια..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Mε την αμεσότητα και τη δοτικότητα που τον χαρακτηρίζει και έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα τον κόσμο, χαρίζει χωρίς «Υπερβολές»..  απλόχερα τη διασκέδαση που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη, μέσα από τις αμέτρητες επιτυχίες του, αλλά και τις συγκλονιστικές ερμηνείες του πάνω στη σκηνή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στο Posidonio Music Hall και ο Πάνος Κιάμος το ανταποδίδει με τις ομορφότερες βραδιές, γεμάτες με μουσική, χορό και διασκέδαση!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Posidonio Mysic Hall» ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό. Τον δικό τους παλμό στο εξαιρετικό πρόγραμμα του «Posidonio  Mysic Hall» δίνουν ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Τσαγκρινού.

Η διασκέδαση και μουσική έχει όνομα: Πάνος Κιάμος. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παραλιακή. Με ένα σχήμα… φωτιά με φωτιά!

Τηλέφωνα Κρατήσεων:

  • 210 8941033
  • 210 8941034
  • 210 8941035
  • 210 8941036

Νεότερα Άρθρα

Η μαγεία των δώρων κάτω από το δέντρο: Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι αγάπης και προσμονής

HerNews ka

Εφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος

Her News

Παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS: Ξένοι και Έλληνες επώνυμοι που «έφυγαν» από την νόσο

HerNews ka