HerNews.gr
Social News

Κρις Ροκ: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ επί σκηνής

κρις ροκ

Ο Κρις Ροκ, ο κωμικός ηθοποιός που δέχτηκε επίθεση με χαστούκι από τον Γουιλ Σμιθ τη βραδιά των Όσκαρ, στο πρώτο σόου του στη Βοστώνη, μετά το συμβάν, δεν δίστασε να κάνει τους δικούς του σχολιασμούς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κρις Ροκ έγιναν στο σόου του στη Βοστώνη, όπου αποθεώθηκε από το κοινό. ”Ακόμα επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη, είπε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος δέχτηκε χαστούκι από τον ηθοποιό Γουιλ Σμιθ μετά το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για τη σύζυγό του.

κρις ροκ

Συναισθηματικά φορτισμένος ο κωμικός ηθοποιός μίλησε το βράδυ της Τετάρτης για το περιστατικό πριν από την παράσταση στο «Wilbur Theatre» της Βοστώνης. Το κοινό τον υποδέχτηκε όρθιο και με θερμό χειροκρότημα που κράτησε για αρκετά λεπτά, σε μία κατάμεστη αίθουσα με τα εισιτήρια να εξαντλούνται μέσα σε λίγες ώρες.

κρις ροκ

«Αφήστε με να κάνω το σόου μου», είπε ο Κρις Ροκ δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του απέναντι στο κοινό για τη θερμή υποδοχή. «Πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σας;» ρώτησε στη συνέχεια το κοινό, το οποίο και ξέσπασε σε γέλια.

Αναφερόμενος στο χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ δήλωσε πως αυτή τη στιγμή «δεν έχω να πω πολλά για ό,τι συνέβη». «Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι έγραψα ένα ολόκληρο σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ ό,τι συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο», είπε ο Κρις Ροκ.

Ο Κρις Ροκ τη βραδιά των Όσκαρ δεν έδωσε συνέχεια στο συμβάν, με δικό του σχόλιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Μπισμπίκης: “Λιώνει” από έρωτα για την Δέσποινα Βανδή – «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά»

HerNews ka

Angelina Jolie- Oscars 2022: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που δεν παρευρέθηκε στα βραβεία;

HerNewskl

Γιώργος Καράβας: Γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με το τι κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή;

Her News b