HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα- Ζήνα Κουτσελίνη: “Ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο”

Πάτρα

Η υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια.

Πιο συγκεκριμένα η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου , η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, βρισκόταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Tα ερωτήματα που έχουν προκύψει είναι αμέτρητα και ένα από αυτά αφορούν και τον άντρα της Μάνο Δασκαλάκη. Εκείνος δεν εμφανίστησε στη δουλειά του σήμερα 31/3 και το κινητό του είναι κλειστό. 

Εκείνος θα πρέπει να προχωρήσει σε κατάθεση για την υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών του. Ο Μάνος Δασκαλάκης όλο αυτο το διάστημα στήριζε ολοφάνερα τη γυναίκα του και δε δίσταζε να κατηγορήσει ανοιχτά τους δημοσιογράφους και τους γιατρούς.

Ποιες ήταν οι πρώτες του δηλώσεις;

O πατέρας των τριών παιδιών είχε δηλώσει στον Alpha ότι:

“Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι”

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

“Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή”

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

“Όχι”

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, Πέμπτη.

Εξαφανισμένος και με κλειστό το κινητό του, παραμένει ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος αναμένεται και αυτός να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης δεν εμφανίστηκε ούτε στη δουλειά του σήμερα, Πέμπτη.

Όλο αυτό το διάστημα στήριζε τη Ρούλα Πισπιρίγκου και κατηγορούσε ανοιχτά δημοσιογράφους, γιατρούς και συνδικαλιστές της αστυνομίας για διαρροές που χαρακτήριζε ανυπόστατες.

Μέχρι και χθες το πρωί, ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε στο στενό του περιβάλλον ότι τα παιδιά του «έφυγαν» από γονιδιακό πρόβλημα και ότι είναι αδύνατον να κρύβεται έγκλημα.

Οι πρώτες δηλώσεις

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης σε δήλωσή του το βράδυ της Τετάρτης για την άσκηση ποινικής δίωξης στην 33χρονη ανέφερε στον Alpha:

«Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι».

– Είχαν γίνει κάποιες ενοχλήσεις από την αστυνομία;

«Από κανέναν και είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή.»

-Εσάς πάντως δεν σας έχουν ενοχλήσει, δεν σας έχουν πει να μεταβείτε στην Αθήνα;

«Όχι.»

Στο “Happy Day” της Πέμπτης μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες μετάαπό τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τόνισε χαρακτριστικά πως:

“Μέχρι να περάσει από τον ανακριτή δεν μπορούμε να μιλάμε για σίγουρα γεγονότα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Γιώργος Σόμπολος μπήκε 3 λεπτά με την προσαγωγή της Ρούλας στο σπίτι και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος μέσα στο σπίτι Όπως μου είπε η οικογένεια αιφνιδιάστηκε. Δεν πιστεύουν ότι η Ρούλα είναι ένοχη”.

Στη συνέχεια προσέθεσε ότι “ο Μάνος είναι σε σοκ, τη στηρίζει μέχρι αυτή τη στιγμή και θεωρεί ότι δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσπαθεί να είναι δίπλα της όλες αυτές της ώρες γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Λύτρα. Η ενημέρωση που έχω από τον Γιώργο είναι ότι ο Απόστολος Λύτρας έχει ενημερώσει τον Μάνο ότι φαίνεται τα στοιχεία είναι πολύ σοβαρά για να μπορέσει να υποστηρίξει αυτή την υπόθεση οπότε ενδεχομένως να είναι κοντά της σήμερα για να διαλέξουν κάποιον άλλο δικηγόρο.

Η οικογένεια είναι τρομοκρατημένη και δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το κλίμα σε βάρος τους. Μίλησα με τη Δήμητρα από το κινητό του Γιώργου Σόμπολου που ήταν μέσα στο σπίτι και μου είπε ότι πιστεύει ότι η αδελφή της δεν το έκανε αυτό”

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ραδιοφωνικός παραγωγός ρώτησε τον Πρωθυπουργό «Πόσο καψούρης είναι»- Η επική του απάντηση

HerNews ka

Θλίψη: Δεν τα κατάφερε η 7χρονη Αναστασία – Το συγκλονιστικό μήνυμα της Έρρικας Πρεζεράκου πριν λίγα λεπτά

Her News b

Το Μέγαρο Μαξίμου έστειλε βιβλία λογοτεχνίας στην Τήνο για τους νέους του νησιού

Her News