HerNews.gr
Fitness

Πως να χάσεις κιλά, τρώγοντας;

Θέλεις να χάσεις κιλά χωρίς να υποστείς τις στερήσεις στις οποίες θα σε υποβάλει μια αυστηρή δίαιτα. Κανένα πρόβλημα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αδυνατίσεις χωρίς καν να καταλάβεις καν ότι πεινάς, απλά πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην καθημερινότητα σου. 

Ποια είναι αυτά;

Να μην τρώμε φαγητό μετά τις 8 μ.μ
 Αν δεν τρώμε μετά τις 20:00 επειδή πιστεύετε πως με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε κιλά, είναι λάθος. Η επιστήμη υποστηρίζει ότι μια θερμίδα είναι μια θερμίδα, ανεξάρτητα αν θα τη πάρετε το πρωί ή το βράδυ. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει σημασία η ώρα που θα φάτε, αλλά η ποσότητα για να χάσεις κιλά. Το μόνο που παίζει ρόλο είναι να μην κοιμηθούμε με γεμάτο στομάχι. 

Καυτερό πιπέρι πάντα και παντού για να χάσεις κιλά
Κάνει σχεδόν τα πάντα: μειώνει την πείνα, καίει το λίπος και διώχνει μέχρις και τις τοξίνες. Άρα τα καυτερά βοηθάνε πολύ, μην το ξεχνάς. 

Κάθε πρωί νερό με λεμόνι
Απομακρύνει το νερό με λεμόνι τις τοξίνες από τον οργανισμό; Δυστυχώς, είναι κάτι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Το ήπαρ, οι πνεύμονες, οι νεφροί και το δέρμα είναι υπεύθυνα για να αποτοξινώνουν τον οργανισμό από τα κιλά. 

Αξιοποίησε τη “δύναμη” του σωστού πρωινού
Πρέπει να πιστέψεις στην αξία του πρωινού γεύματος, αφού έχει επιστημονικά αποδειχθεί ότι βοηθά στην απώλεια περιττών κιλών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Δίαιτα: 3 λόγοι που δεν χάνεις κιλά ενώ προσπαθείς

Her News b

H καλύτερη ώρα για γυμναστική

Her News

Γιατί είναι καλύτερο να γυμνάζεσαι με παρέα;

Her News