HerNews.gr
Σχέσεις

Ρουτίνα στην σχέση; Έτσι θα “φουντώσει” και πάλι ο έρωτας σας

couple

Μήπως σας έχει βαρύνει η ρουτίνα στην σχέση σας;

Μετά από ένα χρονικό διάστημα, η σχέση μας μπορεί να μπει σε μια ρουτίνα, η οποία θα μας κάνει να βαρεθούμε. Είναι λογικό, καθώς βιώνετε μαζί με το ταίρι σας το βάρος της καθημερινότητας. Υπάρχου όμως διάφοροι τρόποι για να βάλετε “φωτιά” και πάλι στην κοινή σας ζωή. Ακολουθώντας τις παρακάτω ιδέες, θα φουντώσετε και παλι τον έρωτα σας, και θα αποφύγετε την ρουτίνα. 

Μαζί και στα hobby

Μπορεί να είναι γυμναστήριο; Κάποιο χόμπι; Τι λέγατε καιρό τώρα ότι θέλετε να αρχίσετε όμως το αναβάλετε συνεχώς –και δεν φταίει μόνο η πανδημία- τώρα ήρθε η ώρα να το κάνετε πράξη!

Πειράματα.. στο κρεβάτι

Η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντική για τη διάρκεια μίας σχέσης. Δοκιμάστε καινούργια πράγματα και να είστε σίγουρες πως η ανανέωση αυτή θα φανεί και στη μεταξύ σας σχέση!

Ραντεβού.. σαν παλιά

Μπορεί τα ραντεβού σας πια να είναι μονότονα, τα ίδια σχεδόν κάθε φορά. Σινεμά, ίσως κάποια έξοδος για φαγητό και μετά σπίτι είναι ίσως τα πιο συνηθισμένα. Μπορεί να μην βγαίνετε καν πλέον ραντεβού. Είναι πολύ σημαντικό να βάλετε αυτές τις μικρές πινελιές στη σχέση σας. Μπορείτε να βγείτε ραντεβού για μασάζ, ή να πάτε για μπόουλιγκ, ή κάτι που δεν συνηθίζετε να κάνετε!

Session γενικής καθαριότητας 

Δείτε τα κοινά σας αντικείμενα και διαλέξτε τι θα κρατήσετε και τι όχι. Εκτός από το ότι θα περάσετε χρόνο μαζί, είναι πολύ πιθανό πολλά αντικείμενα να σας επαναφέρουν όμορφες αναμνήσεις! Μπορείτε ακόμα να κάνετε και δουλειές του σπιτιού μαζί. Βάλτε μουσική, οργανωθείτε και περάστε μαζί ένα Σάββατο.. καθαρίζοντας! 

Master Chef .. στην αγάπη 

Είναι πολύ ρομαντικό και αυξάνει τον ερωτισμό μεταξύ σας το να μαγειρέψετε κάτι που δεν έχετε ξαναφτιάξει μαζί με τον καλό σας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, σίγουρα θα έχετε περάσει πολύ όμορφα! Και η ρουτίνα; Θα φύγει μακριά ..

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλη η αλήθεια πίσω από εκείνον που σου λέει “θα δούμε πώς θα πάει”

HerNewskl

Πως θα τον κάνεις δικό σου με συνόπτικες διαδικασίες!

Her News

3 λόγοι για να φιλάς πιο συχνά

Her News