HerNews.gr
Ελλάδα

Φως στο Τούνελ- Αποκάλυψη: Γίνεται έρευνα για κοινά ευρήματα στη Μαλένα!

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” φέρνει στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που σοκάρουν το πανελλήνιο σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα έγινε ένα τηλεφώνημα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που έκανε τους πάντες να σαστίοσυν. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως πραγματοποίθηκε έρευνα για δεύτερη ουσία στη μικρή Τζωρτζίνα. Η καλεσμένη και καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Χρυσάνθη Σαρδέλη αποκάλυψε ότι:

“Η εξέταση είναι σε εξέλιξη ακόμα και για την Τζωρτζίνα. Τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα και για δεύτερη και τρίτη ανάλυση και γ’ αυτό είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Υπάρχει κάποια τέτοια αξιολόγηση αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επισήμως για της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών”. 

Σχετικά με τα παραπάνω, η γνωστή δημοσιογράφοα ανέφερε πως αυτό αποδεικνυέι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε κάνει και άλλες προσπάθειες έναντι στη μικρή. 

Τέλος, αποκαλύφθηκε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν κοινά ευρήματα στην αδερφή της Μαλένα. Μάλιστα, αναφέρθηκε χαρακτηριστικά οτι “μπορεί τα παιδιά να έφυγαν, αλλά άφησαν πίσω τους στοιχεία”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν εδώ και σηκώθηκε και έφυγε, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται»

Her News b

Το αδιαχώρητο στους δρόμους της Αθήνας: Που καταγράφεται μποτιλιάρισμα, δείτε χάρτες με την κίνηση

Her News b

Νίκος Ξανθόπουλος: Τα σπαρακτικά λόγια της κόρης του στην κηδεία

Her News