HerNews.gr
Social News

Ο Νίκος Μουτσινάς για την υιοθεσία: “Περνάς ειδική εκπαίδευση”

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ» και την παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», την υιοθεσία αλλά και φυσικά για τη μητέρα του.

«Η εκπομπή είναι η ψυχοθεραπεία μου, περνάω καλά πρώτα απ’ όλους εγώ. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές φέτος λόγω επικαιρότητας, αλλά για το ύφος εκπομπής που έχουμε επιλέξει πρέπει να είμαστε και λίγο εκτός πραγματικότητας. Δεν μπορώ να μην είμαι ο εαυτός μου στην εκπομπή, φαίνομαι όταν είμαι καλά και όταν δεν είμαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο αγαπητός σε όλους παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου, μου είχε τεράστια αδυναμία. Κάποιες φορές αυτό ήταν κουραστικό. Για να υιοθετήσεις παιδί περνάς ειδική εκπαίδευση, τύπου σχολή γονέων, το κάνουν αυτό. Επειδή το έψαξα, μου το είπαν. Είναι σαν σεμινάρια που σου κάνουν στη διαδικασία που περιμένεις μέχρι να γίνει η υιοθεσία, αν τελικά γίνει” Είπε ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Συμβαίνουν πράγματα, συνέβαιναν έτσι κι αλλιώς και παλιότερα, που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου. Από το να μείνουμε στο γεγονός που είναι συγκλονιστικό κάθε φορά, μπορούμε να πάμε λίγο προς τα πίσω και να δούμε τι συνέβη και δημιουργήθηκε αυτό. Πάλι θα καταλήξουμε στην οικογένεια, είναι το πρώτο κυκλάκι το μικρό, άμα αυτό δεν καθίσει καλά, αυτό θα μεγαλώσει όχι καλά».

«Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει και ελπίζω να είναι και η μητέρα μου», πρόσθεσε επίσης ο Νίκος Μουτσινάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη: Ποια είναι η δραστηριότητα που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

HerNewskl

Τζέιμι Λι Κέρτις: Σάλος με φωτογραφία ενός γυμνού παιδιού στο γραφείο της – Ποια η απάντησή της

Her News

Μαρία Μενούνος: Φωτογραφίζει τον σύζυγό της με τη νεογέννητη κόρη τους

HerNews ka