HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θεοχάρης Ιωαννίδης: “Αποδοκιμάζω σκληροπυρηνικούς ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν παραπέρα”

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θέλησε να μιλήσει για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στο “Night Out”.

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ο γνωστός ηθοποιος παραχώρησε συνέντευξη στη Μαρία Παπαϊωάννου και το περιοδικό “ΟΚ”. Στην ερώτηση για την αγάπη που έχει πλέον για το κομμάτι της παρουσίασης, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δήλωσε πως:

Δεν τίθεται θέμα επιλογής. Η παρουσίαση είναι άλλος ένας ρόλος για μένα. Οτιδήποτε έχω κάνει έως τώρα το αντιμετώπισα και θα το αντιμετωπίζω έτσι. Το Νight Οut προέκυψε ως ιδέα πριν από περίπου δύο χρόνια. Μαζί με την ομάδα μου στη Make It Productions θέλαμε να μοιραστούμε backstage συνεντεύξεις με συνάδελφους ηθοποιούς για το κανάλι μας στο YouTube. Βασικά στοιχεία της εκπομπής ήταν το “καθ’ οδόν”, οι δοκιμασίες και οι συνεντεύξεις καλεσμένων.

Σκοπός μας ήταν να δημιουργούμε μόνοι μας υλικό για το promo του εκάστοτε πρότζεκτ της Make It Productions. Το ένα έφερε το άλλο, η ομάδα του Mega αγκάλιασε την ιδέα να γίνει το Night Out τηλεοπτικό προϊόν και να ’μαστε. Η αλήθεια είναι ότι δεν προοριζόταν στο να έχει τηλεοπτική οντότητα, αν και το ευχόμασταν εξαρχής. Συζητήθηκε ως πρότζεκτ για τη σεζόν 2021-2022 και απλά… συνέβη! Το Mega μας χάρισε απλόχερα την ελευθερία να το εξελίξουμε, να το δουλέψουμε και να του δώσουμε χαρακτήρα τηλεοπτικό“.

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Όσο για αυτά που δεν του αρέσουν, εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

“Αποδοκιμάζω τις εντάσεις μου, όταν κάτι μου χαλάει την ισορροπία και μου δημιουργεί ενόχληση. Όμως θα σου πω κάτι που με διχάζει. Αυτά που θέλω να αλλάξω ή να βελτιώσω στον χαρακτήρα μου, όπως οι εντάσεις, είναι αυτά που αγαπώ περισσότερο στον εαυτό μου γιατί αυτά με ορίζουν και με εξελίσσουν. Εστιάζω στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου αλλά αποδέχομαι και αγκαλιάζω τα αρνητικά μου. Νομίζω ότι η εξέλιξή μου είναι θέμα μελέτης του εαυτού μου“.

“Αποδοκιμάζω σκληροπυρηνικούς ανθρώπους που δεν θέλουν να δουν παραπέρα, έξω από νόρμες. Ίσως επειδή επιμένω πως η ρίζα των περισσότερων προβλημάτων γύρω μου είναι οι αδιάλλακτες γνώμες ανθρώπων και οι απόλυτες νόρμες στη ζωή”.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν έρχονται εύκολα να με πλησιάσουν, μένουν στη ματιά και για αυτό δεν έχω κάνει νέα γνωριμία»

HerNews ka

Ξένια- Rec για Ουκρανία: “Εμείς βιώνουμε τον πόλεμο τα τελευταία 8 χρόνια”

HerNewskl

Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή: Όσα δήλωσε δακρυσμένη για την απώλεια του πατέρα της

HerNews ka