HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Διονύσης Παπανδρέου – “Γη της Ελιάς”: Αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό ο νεαρός ηθοποιός

Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό χθες βράδυ ο νεαρός ηθοποιός Διονύσης Παπανδρέου με την ερμηνεία του στη «Γη της ελιάς».

Ο νεαρός  ηθοποιός  που υποδύεται τον Φίλιππο απολογήθηκε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega για την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Καρπερνάρου. Στην σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, που προβάλλεται κάθε Κυριακή έως Πέμπτη, ο Διονύσης Παπανδρέου έχει έναν καθοριστικό ρόλο. Ο Φιλιππος (όπως ονομάζεται στην σειρά) ζει έναν απαγορευμένο για τους υπολοίπους έρωτα με την Βασιλική (Ιφιγένεια Τζιόλα). 

Στο χθέσινο επεισόδιο όπως αναφέρθηκε ο Φίλιππος ( Διονύσης Παπανδρέου) απολογήθηκε στο δικαστήριο για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Καρπερνάρου (Λίαμ Ίρλαντ) όπου είναι ο αδερφός της πλέον γυναίκας του Βασιλικής (Ιφιγένεια Τζιόλα) 

Το Twitter πήρε φωτιά, καθώς το κοινό έδωσε Όσκαρ ερμηνείας στον νεαρό ηθοποιό. Οι τηλεθεατές αναγνώρισαν το ταλέντο του Διονύση Παπανδρέου και έτσι “έτρεξαν” να το εκφράσουν στο Twitter. Παρακάτω βλέπουμε κάποια χαρακτηριστικά tweets:

Τι γνωρίζουμε για τον Διονύση Παπανδρέου 

Ο Διονύσης Παπανδρέου υποδύεται τον Φίλιππο στη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και είναι η πρώτη φορά που τον βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας. Ο πρωταγωνιστής της σειράς έχει ξεχωρίσει ήδη για το υποκριτικο του ταλέντο, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση.  Ο Διονύσης Παπανδρέου γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1999. Είναι 22 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, από όπου είναι και η καταγωγή του.

papandreou

Η σχέση του με την υποκριτική ξεκίνησε στα 18 του χρόνια, όταν συμμετείχε σε μια μικρού μήκους ταινία. Αργότερα πήγε στις οντισιόν για τις «8 Λέξεις», ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστεί με τον Αντρέα Γεωργίου ήρθε τώρα. Ακόμα ο Διονύσης σπουδάζει στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: Ο αποχαιρετισμός με τον Κώστα Τσουρό στο φινάλε της εκπομπής «MEGA Καλημέρα»

HerNews ka

Στηβ Μιλάτος: Μιλά για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για την «κόντρα» της με την Κατερίνα Καινούργιου

HerNews ka

Σασμός: Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης; – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Her News b