HerNews.gr
Beauty

Nail me Up: Οι αρωματικές κρέμες σώματος που θα λατρέψεις – Ιδανικές για όλες τις επιδερμίδες

κρέμες σώματος

To Nail me Up ήρθε να φέρει την επανάσταση στην φροντίδα του σώματος μέσα από τις πιο αποτελεσματικές αρωματικές ενυδατικές κρέμες σώματος.

κρέμες σώματος

Οι κρέμες σώματος είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, αφού οι περισσότερες γυναίκες δίνουν έμφαση στην φροντίδα του προσώπου τους. Ωστόσο, καλό είναι να βρεις έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο να ενυδατώσεις το σώμα σου και να αρωματιστείς με διακριτικές μυρωδιές.

Φυσικά, το layering αφορά και την περιοχή του σώματος αφού μπορείς να χρησιμοποποιησεις μετά την ενυδατική σώματος μια eau de toilette ή parfum. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τα skincare προϊόντα του nail me up θα γίνουν από τα αγαπημένα σου και δε θα θέλεις να τα αποχωριστείς.

κρέμες σώματος

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και τα κάνουν οι περισσότερες από εμάς. Ποια είναι αυτά;

#1 Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα

Η κρέμα σώματος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στην περιοχή των ποδίων και σίγουρα όχι μόνο μετά τη διαδικασία της αποτρίχωσης.
Όλη η περιοχή του σώματος χρειάζεται ενυδάτωση και η καλύτερη στιγμή που μπορεί να γίνει είναι μετά το ντουζ σου. Ακολούθησε την πειθαρχία που έχεις στη φροντίδα του προσώπου σου και στο σώμα σου.
Αν θέλεις βέβαια να αποκτήσεις μεταξένια και λεία επιδερμίδα, πριν την ενυδατική κάνε ένα ήπιο scrub. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαχθείς από τα νεκρά κύτταρα.

κρέμες σώματος

#2 Η σύσταση του προϊόντος είναι πολύ σημαντική

Καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον ειδικό πριν επιλέξεις την ενυδατική σώματος διαφορετικά να διαλέξεις ένα προϊον που ανταποκρίνεται σε όλες τις περιπτώσεις, όπως είναι τα skincare προϊόντα του Nail me Up. Παράλληλα με την ενυδατική μπορείς να προσθέσεις κάποιο έλαιο διαφορετικά ένα body butter.
Τα πόδια σου θα είναι λαμπερά και ειδικά όσο πλησιάζει το καλοκαίρι θα αναδεικνείουν το μαύρισμα σου. Ολοκλήρωσε τη φροντίδα του σώματος σου με ένα ιριδίζον body oil. Θα είσαι η βασίλισσα της ομορφιάς.

κρέμες σώματος

#3 Χρησιμοποιείς λάθος ποσότητα στις κρέμες σώματος

Oι περισσότερες skincare addict προτείνουν με κλειστά μάτια να εφαρμόζεις ποσότητα ίση με μισό ή ένα σφηνάκι για την καθημερινή ενυδάτωση του σώματος σου.

κρέμες σώματος

Οι αγαπημένες μας Body Lotion από το Nail me Up βγαίνουν σε άρωμα:

  • Πούδρα
  • Τσιχλόφουσκα
  • Sorbetto Rose
  • Καραμέλα – Βανίλια
  • Καρύδα
  • Φράουλα – Σοκολάτα

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Μήπως τελικά το skincare άφησε πίσω του τις βαριές στρώσεις foundation;

HerNewskl

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

HerNewskl

Hailey Bieber: Μάθαμε όλα τα μυστικά της για το φυσικό μακιγιάζ της

HerNewskl