HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: ” Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή”

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλησε να δώσει τη δική της οπτική σε όσα συνέβησαν με τον θάνατο των τριών παιδιών της από την Πάτρα.

Εκείνη κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις της ανακρίτριας και ανάμεσα σε αυτές ήταν και το τι εννοούσε όταν είπε στους γιατρούς πως “αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα” και πως η μικρούλα δεν είχε κάνει ακόμη το μεγάλο επεισόδιο. 

Αρχικά, οι γιατροί ήταν όλοι στραμμένοι πάνω της καθώς είχε ήδη γνώση πως από τα προηγούμενα επεισόδια της μικρής είχε ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

Όσο για τις ερωτήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον νοσηλευτη σχετικά με το αν υπάρχει κάμερα στο νοσοκομείο, η ίδια απάντησε πως την έκανε επειδή είχε γίνει προηγουμένως μια κλοπή και φοβήθηκε. Δεν αναφέρθηκε κάπου στη σχέση με τον Μάνο Δασκαλάκη και για το μονόκλινο δωμάτιο που ζήτησε για τη μικρή είπε πως είχε αυτή τη δυνατότητα αφού η κόρη της ήταν τετραπληγική. 

Το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί με την ψυχραιμία της και εκείνη απάντησε πως “ηδη είχα χάσει δύο παιδιά”. Επίσης, υποστήριξε πως “είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν από τη φυλακή”.

Όσο για τα άλλα παιδια που έφυγαν από τη ζωή έκανε αναφορά στις ιατροδικαστικες εκθέσεις που δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, για τη Μαλένα είπε πως “”αν ήμουν ένοχη θα επεδίωκα έρευνα απο τη Δικαιοσύνη;”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάσχα 2024: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

HerNews ka

Δύσκολο και μεγάλο το μέτωπο στα Δερβενοχώρια – Κατευθύνεται προς Οινόη και Μαγούλα

HerNews ka

Θάσος: Το Μέγαρο Μαξίμου έπειτα από επιστολή μαθητών και συλλόγου στέλνει σε σχολείο του νησιού τεχνολογικό εξοπλισμό

Her News b