HerNews.gr
Social News

Emeli Sande: Συστήνει τη σύντροφό της και εξομολογείται

emeli Sande

Η Emeli Sande είναι η ταλαντούχα τραγουδίστρια και συνθέτης. Πίσω από τις επιτυχίες ”My Kind of Love” και ”Read all about it” βρίσκεται η υπέροχη φωνή της. Πρόσφατα μέσα από ένα μήνυμα αγάπης, σύστησε τη σύντροφό της Yoana.

Κάνοντας coming out ως queer, αναφέρθηκε στη σύντροφο που βρίσκεται στο πλευρό της, Yoana, τονίζοντας ότι είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η τραγουδίστρια, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον θαλάσσιο βιολόγο Adam Gouraguine, είπε ότι δεν ήταν σίγουρη για την κατηγοριοποίηση της σεξουαλικότητάς της, αλλά εξήγησε πως «Απλώς νιώθω ότι θα ερωτευτώ, όποιον πρέπει να ερωτευθώ».

emeli sande

Το Σάββατο, η Sandé μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία της συντρόφου της, Yoana, η οποία είναι πιανίστρια.

«Μου πήρε πολλά χρόνια για να βρω τη δύναμη να είμαι ο εαυτός μου. Έχω αγωνιστεί για πολύ καιρό να αποδεχτώ τον εαυτό μου όπως είμαι.

»Είμαι τόσο τυχερή, που βρήκα την αδελφή ψυχή μου Yoana, είναι μια τόσο εξαιρετική γυναίκα! Το να την ερωτευτώ μου έδωσε τη δύναμη που χρειαζόμουν!

»Νιώθω τόσο ωραία που είμαι ερωτευμένη και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης, (που έχω λάβει από εσάς). Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή και τις ευχές σας.

»Αισθάνομαι σαν να έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος. Αυτή είναι μια νέα αρχή για την αλήθεια και την ευτυχία!» έγραψε.

Η Emeli Sandé κυκλοφόρησε πρόσφατα το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «There Isn’t Much», στο οποίο συμμετείχε με έναν θίασο queer χορευτών.

Ας δούμε το βίντεο

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ράιαν Ρέινολντς: «Έχω δύο προσωπικότητες. Η μία ελέγχεται από το άγχος μου

Her News b

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Έβγαλα έρπη μέχρι να ανακοινώσω την απόφασή μου στην Ελεονώρα Μελέτη

Her News b

Κατερίνα Γερονικολού: “O Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι η σταθερά μου. θέλω κοντά μου έναν άνθρωπο – στήριγμα”

HerNewskl