HerNews.gr
Social News

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη αγαπούσε όμως πολύ τη Ρένα Βλαχοπούλου»

Ο Μάκης Δελαπόρτας βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» και έφερε μαζί του ανέκδοτες ιστορίες από τον ελληνικό κινηματογράφο. Ιστορίες που μας θυμίζουν το λαμπερό παρελθόν των αστέρων που πέρασαν από την μικρή και μεγάλη οθόνη , κατευθείαν στην καρδιά μας.

«Εγώ ήμουν η αιτία που η Ρένα κι η Αλίκη βρέθηκαν μαζί. Ήταν σε μια βραδιά τιμητική για εμένα για τους 100 δίσκους του σινεμά. Δεν έπαιξαν ποτέ μαζί γιατί ήταν τα αντίπαλα δέη, δε γινόταν. Η Αλίκη αγαπούσε όμως πολύ τη Ρένα και μου έλεγε τι τυχερός είσαι που κάνεις παρέα με τη Ρένα. Θέλω να τη γνωρίσω από κοντά» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Εκείνη τη βραδιά γνωρίστηκαν και σε μία εβδομάδα πήρα την Αλίκη και την πήγα στο σπίτι της Ρένας για να φάμε. Ενημέρωσα τη Ρένα ότι η Αλίκη δεν τρώει τίποτα και θα της έχεις λίγο ψαράκι και λίγη σαλατούλα. Λέει θα κάνω και κανένα κατσικάκι μην έρθει και κανένας άλλος. Η Αλίκη είχε ντυθεί σαν να πήγαινε σε κάποια δεξίωση.

Άλλαξε και πήγαμε. Περάσαμε πολύ καλά εκείνο το βράδυ και βγάλαμε φωτογραφίες. Η Αλίκη τρελάθηκε με τη Ρένα, δεν την είχε γνωρίσει από κοντά ποτέ. Εκείνο το βράδυ έσκασε η Αλίκη κι έφαγε και κατσικάκι και πατατούλες» πρόσθεσε ο αγαπητός Μάκης Δελαπόρτας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Μας έδειξε τον γιό της και αποκάλυψε το όνομα του!

HerNews ka

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Είχαν κανονίσει να ταξιδέψουν με τη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία- Άλλαξαν εισιτήρια τελευταία στιγμή

HerNews ka

Paris Hilton: Για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη με τον γιό της

HerNews ka