HerNews.gr
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: Έφτασε στην ανακρίτρια σήμερα το μεσημέρι

daskalakis

Με τον κόσμο που βρίσκονταν εκεί να φωνάζει αναστατωμένος, ο Μάνος Δασκαλάκης έφτασε σήμερα, λίγο πριν τις 12:00 μ.μ., στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος επιθυμεί όπως αναφέρει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο των τριών παιδιών του, έφτασε σήμερα λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στην ανακρίτρια, στο κτήριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

daskalakis

Ο ίδιος, πήγε εκεί με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του και της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Παρέμεινε ανέκφραστος κατά την προσέλευσή του και χωρίς να κάνει καμία δήλωση. Φορούσε μαύρα ρούχα και μαύρα γυαλιά. Μπήκε στο κτίριο 9 μαζί με τον δικηγόρο του και από εκεί κατευθύνθηκε στο γραφείο  της 18ης τακτικής ανακρίτριας.

Παρόλη τη στάση του, οι παρευρισκόμενοι εκεί φώναζαν, «δολοφόνοι, κάνατε τα παιδιά για να τα σκοτώσετε».

Ο ίδιος, έχει πλέον αποστασιοποιηθεί πλήρως από την 33χρονη, αμέσως μετά τη σύλληψή της και την απαγγελία κατηγορίας σε βάρος της, η οποία την θέλει να έχει δηλητηριάσει με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης την κόρη της μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα. Σε συνέντευξή του ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αναφέρει: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά. Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου».

Μετά τη δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θεσσαλονίκη: Η παραγωγή του Αντόνιο Μπαντέρας αναζητά κομπάρσους για την ταινία

Her News b

Πανσέληνος Αυγούστου στο Μουσείο Ακρόπολης – Μια μαγική νύχτα

Her News

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη – Ακόμη δεν έχει παραδοθεί

Her News b