HerNews.gr
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: “Σας τονίζω ότι ήταν υπόδειγμα μητέρας… όταν ήμασταν μπροστά!”

δασκαλακης

Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες μετά από την έξοδο του από την ανακρίτρια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης  έφτασε νωρίτερα στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και στην ουσία, να σταθεί «απέναντι» στην  Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με αυτό, ο Μάνος Δασκαλάκης αναγνωρίζει την Πούλα Πισπιρίγκου ως κατηγορούμενη. Τάσσεται υπέρ της κατηγορίας ότι η ίδια δολοφόνησε από πρόθεση την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα.

δασκαλακης

“Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δηλώσαμε υποστήριξη κατηγορίας. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι, ήταν υπόδειγμα μητέρας.Δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα κανένας από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι με τις αρχές για αυτό..” ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης. 

Όταν ρωτήθηκε για τα άλλα δυο αδικοχαμένα παιδιά , απάντησε:

“Καλό ειναι να περιμένουμε τις αρχές να δούμε τι θα ακολουθήσει. Μέχρι τώρα είχαμε δυο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δώσει την παραμικρή υποψία ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Ήταν παθολογικά τα αίτια. Και αυτό κυνηγούσαμε τόσα χρόνια, ειδικά για την Μαλένα, να πάρουμε μια απάντηση.”

δασκαλακης

Ο Μάνος Δασκαλάκης κατά την διάρκεια των δηλώσεων του ανέφερε ξανά ότι δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν

“Σας τονίζω , ότι ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά! Δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα” είπε χαρακτηριστικά ..

Ακόμα ερωτήθηκε και για την υπόθεση της σπιτονοικοκυράς τους και ο ίδιος ανέφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι που το έχουν αναλάβει οι αρχές.

“Δεν έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου, αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι η αλήθεια για τα παιδιά. Δεν έχω να της πω αυτή τη στιγμή τίποτα απολύτως” πρόσθεσε στο τέλος ο Μάνος Δασκαλάκης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Βέροια: Προσωρινά κρατούμενη η 37χρονη που σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της

HerNews ka

Tρίτο πρόσωπο στον γάμο Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου – Η τέταρτη εγκυμοσύνη και η οργή της 33χρονης

Her News

Κίνηση στους δρόμους έφερε η κακοκαιρία: Πού εντοπίζονται προβλήματα

Her News