HerNews.gr
DECORNEWS

Chasalevris customized furniture: Η ιδανική κατασκευή επίπλων για τον επαγγελματικό σας χώρο

chasalevris

Μια φράση που συνοψίζει το εξαιρετικό στυλ και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία: Ειδική κατασκευή επίπλων. Και η φράση αυτή εφαρμόζεται ιδανικά στις δημιουργίες της εταιρείας Chasalevris customized furniture.

Για να δημιουργήσεις έναν επαγγελματικό χώρο, βασισμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σου, χρειάζεται η σωστή, έμπειρη ομάδα καθώς και ο κατάλληλος, ποιοτικός εξοπλισμός. Όλα όσα παρέχει η εταιρεία Chasalevris customized furniture.

Ο κάθε χώρος είναι μοναδικός. Έχει το δικό του στυλ και αποπνέει συγκεκριμένο ύφος. Η ποιότητα έγκειται στα ειδικά έπιπλα που θα τοποθετηθούν στον επαγγελματικό χώρο και κυρίως στην ποιότητά τους. Με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, η εταιρεία Chasalevris, φέρνει πάντοτε το καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό που αναζητά ο πελάτης.

chasalevris

Ειδικά έπιπλα κουζίνας, δωματίων, εξωτερικού και εσωτερικού εξοπλισμού, διαμόρφωση επίπλων σε ξενοδοχειακές μονάδες, μεγάλα έργα και τοπικές επιχειρήσεις, όλα κατασκευάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές και με προσοχή στην επιλογή του σχεδίου, από την πρώτη ύλη μέχρι την υλοποίηση.

Η ύπαρξη μάλιστα πρωτοποριακών ειδικών κατασκευών, όπως το ειδικό stand προϊόντων με plexiglass ή οι κατασκευές από συγκεκριμένο είδος ξύλου, έχουν κάνει την εταιρεία Chasalevris ασυναγώνιστη στο είδος της.

Έχοντας αναλάβει μεγάλα projects όπως τη σχεδίαση ειδικών επίπλων για το Horizon Rooftop Of Senses, για ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις εστίασης, η έμπειρη ομάδα και οι αξιόπιστοι συνεργάτες της, την έχουν φτάσει στην κορυφή των επίπλων εξοπλισμού και διακόσμησης.

horizon

Όλα τα αναλαμβανόμενα έργα εκτιμώνται της ίδιας προσοχής, με σύγχρονο βλέμμα στη κατασκευή και τη λειτουργικότητα. Η εταιρεία Chasalevris customized furniture είναι εδώ για να υλοποιήσει το όνειρο σχεδίασης της επιχείρησής σας όπως το επιθυμείτε ακριβώς, με τις κατάλληλες κατασκευές για το χώρο σας.

Βρείτε την εταιρεία στο Instagram με ένα κλικ εδώ

Νεότερα Άρθρα

4 εύκολα φθινοπωρινά κόλπα διακόσμησης που οι σχεδιαστές ορκίζονται & που δεν κοστίζουν μια περιουσία

HerNews ka

7 έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα για το μπάνιο

HerNews ka

3 viral κόλπα για το δίπλωμα της χαρτοπετσέτας που θα σας «λύσουν» τα χέρια

HerNews ka