HerNews.gr
Σχέσεις

Νέα Σχέση: Όλα όσα πρέπει να προσέξεις από την αρχή

couple

Μήπως μπήκες σε μια νέα σχέση; Σίγουρα θα νιώθεις πιο χαρούμενη από ποτέ. Τι πρέπει όμως να προσέξεις για να σιγουρευτείς ότι όλα θα πάνε καλά ;

Οι νέες σχέσεις, είναι νέες αρχές. Φυσικά για να τελείωσε μια προηγούμενη σχέση, υπήρχαν προβλήματα. Για να νιώσεις σίγουρη ότι τώρα όλα θα πάνε όπως πρέπει στην νέα σχέση , πρόσεξε τα παρακάτω: 

Η πρώην

Το να μιλάει ο σύντροφός σας με την πρώην δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να σημαίνει ότι έχει λήξει οριστικά και αμετάκλητα αυτός ο κύκλος και τα ερωτικά συναισθήματα έχουν χαθεί για πάντα. Μπορεί ωστόσο να είναι ένα σημάδι που να επιβεβαιώνει ότι δεν έχει ξεπεράσει την προηγούμενη σχέση του και διατηρεί την επαφή, ώστε να έχει τη δυνατότητα για κάποιο πισωγύρισμα. Δώστε λοιπόν προσοχή στη συμπεριφορά του και ανακαλύψτε τι ισχύει πραγματικά.  

couple

Η παρέα

Αν ο σύντροφός σας βρίσκει μονίμως δικαιολογίες, ώστε να μην βρεθείτε στο ίδιο μέρος με την παρέα του, είναι κάτι που θα πρέπει να σας θορυβήσει. Ο προσωπικός χρόνος είναι εξαιρετικά σημαντικός, ωστόσο εξίσου σημαντικός είναι και ο κοινός χρόνος που περνάει το ζευγάρι. Βέβαια, στην αρχή της σχέσης η γνωριμία με τους φίλους είναι ένα νέο στάδιο και απαιτεί χρόνο. Οπότε, πρέπει να κάνετε υπομονή και να δώσετε τον απαραίτητο χώρο στο σύντροφό σας, χωρίς να γίνεστε πιεστική. Αν βέβαια βλέπετε ότι σε βάθος χρόνο δεν αλλάζει η συμπεριφορά του, θα πρέπει να κάνετε μία συζήτηση, ώστε να επιλύσετε το πρόβλημα.

couple

Τα αισθήματα

Αν ο σύντροφός σας δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, ίσως θα πρέπει να σας προβληματίσει. Μπορεί να υποδηλώνει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να εμπλακεί συναισθηματικά. Θα μπορούσε ωστόσο να σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να νιώσει την απαραίτητη ασφάλεια ή ότι θέλει η σχέση σας να κυλήσει σταδιακά.

Νεότερα Άρθρα

Hardballing: Η νέα τάση στο dating που σας γλιτώνει από τους μη συναισθηματικά διαθέσιμους!

HerNewskl

Σχέσεις: Τι πραγματικά ψάχνουν οι άντρες;

Her News b

Μήπως δεν σε θέλει;

Her News