HerNews.gr
Social News

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έχω insomnia από μικρό παιδί, σπάνια κοιμάμαι»

Η ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Δήλωσε ότι από μικρό παιδί έχει προβλήματα με τον ύπνο της.

«Έχω Insomnia από παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ και κοιμάμαι πάρα πολύ σπάνια. Ακόμα και όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μάλιστα πρόσθεσε πως όταν βλέπει κάποιο όνειρο, τότε μόνο αντιλαμβάνεται ότι κοιμάται…

«Όταν ονειρεύομαι, το καταλαβαίνω ότι τώρα ονειρεύομαι κι είμαι στο κρεβάτι μου και κοιμάμαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Περνάω μία ολόκληρη μέρα και δεν νιώθω την ανάγκη να κοιμηθώ», δήλωσε.

Όσο για το τραγούδι, αλλά και τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, η Παυλίνα Βουλγαράκη ανέφερε: «Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε τάλεντ σόου ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω. Πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους ακόμα και των δικών μου τραγουδιών».

Στο τέλος μάλιστα εξήγησε πως το επίθετο που φέρει δεν την τρομάζει.

«Οι τριβές που έχει δεχτεί η οικογένειά μου μας έχουν ενώσει όλο και περισσότερο. Το επίθετό μου δεν είναι βάρος για εμένα, η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από ένα όνομα», εξήγησε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pink: Αποκάλυψε δημόσια ότι παραλίγο να χωρίσει ξανά με τον σύζυγό της πέρυσι

HerNews ka

Μαρία Μπακοδήμου: Το δημόσιο ξέσπασμα και η στήριξη στην Σάσα Σταμάτη – «Δεν καταλαβαίνω ποιο κομμάτι της ψυχής σας χαίρεται»

HerNews ka

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ποιος ο ρόλος του έρωτα στη ζωή της;

Her News b