HerNews.gr
Γνώμες Τηλεοπτικά νέα

Euphoria: Η σειρά που άλλαξε τα δεδομένα και “τρέλανε” το κοινό

euphoria

Τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι μπορεί να ήμουν το μόνο άτομο στον κόσμο που δεν έχει παρακολουθήσει την σειρά Euphoria. 

Παρόλα αυτά, κατάφερα να συνδυάσω την ουσία της σειράς μόνο με λίγα scroll στο TikTok. Ένα λύκειο γεμάτο δράματα, τολμηρές επιλογές μόδας και εκτοξευόμενα συναισθήματα. Πραγματεύεται θέματα εθισμού, τραύματος και οικογενειακής ζωής, που συνδέονται μεταξύ τους σε μια άκρως “τεντωμένη” απεικόνιση που έχει κολλήσει τους θεατές.. Και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω την σειρά Euphoria.. 

Γράφει η Χριστίνα Φωντή ..

Όπως κάθε show που γίνεται επιτυχία, το Euphoria έχει να κάνει με ναρκωτικές ουσίες, σεξ, ψέμματα, και όλα όσα έχουμε δει σε διάφορες νεανικές σειρές. Δεν είναι όμως σαν το Gossip Girl. Που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις περίεργα από το πόσο καλό-στημένο ήταν. Δεν είναι όμως ούτε σαν το Elite , που μας έδειχνε πόσο φυσιολογικό ήταν να συμβαίνουν τόσο extreme πράγματα ανάμεσα σε έφηβους. 

Έχοντας μόλις δει τα πρώτα επεισόδια, μπορώ να πω ότι προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τόσο “γυμνό” σε άλλη σειρά. Παρόλα αυτά, περνάει όλα αυτά τα μηνύματα των  των τοξικών σχέσεων, των εθισμών, των social media, των ψυχολογικών προβλημάτων, με ένα ωμό τρόπο, που σε κάνει να πιστεύεις ότι όντως, όλα αυτά υπάρχουν γύρω μας. Και ίσως κάποια από αυτά να τα έχεις βιώσει και εσύ. 

euphoria

Όσο για τους ηθοποιούς, θα πω ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς, Zendaya, ήταν μια αποκάλυψη. Κάτι που ξέραμε από όταν ακόμα έκανε σειρές στο Disney Channel. Οπότε σε αυτή την σειρά, ξετυλίγει ακόμα πιο πολύ το ταλέντο της, έχοντας έναν από τους πιο δύσκολους ρόλους. 

Σίγουρα έχεις μπει σε σκέψεις να ξεκινήσεις την σειρά, και εγώ θα σε “σπρώξω” στο να το κάνεις. Εκτός από την σκληρή και πολλές φορές άσχημη εικόνα της καθημερινότητας των εφήβων που θα σου δώσει, θα σε γεμίσει και με άλλα πράγματα. Πρώτα από όλα, με την νέα εμμονή του make up, που είναι εμπνευσμένη από την σειρά. Αλλά και με πολύ ωραίες ερμηνείες από νέους , πρωτοεμφανιζόμενους ηθοποιούς. 

Δες ΕΔΩ το teaser της πρώτης σεζόν που κυκλοφόρησε το 2019!

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιορτάζοντας ακόμα μια «προσωπική» Πρωτοχρονιά

Her News

Ναταλία Γερμανού: “Του χρόνου δεν θα είμαστε σε απαρτία”

Her News

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας τραγουδά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο του τραγούδι «Αμάν»

Her News