HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Θεοφάνους: “Μου έχει μείνει πολύ μέσα μου ο πόλεμος. Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου”

Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν του και να θυμηθεί τα παιδικά του χρόνια.

Γιώργος Θεοφάνους

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά “After Dark” την Παρασκευή θέλησε να μιλήσει για όλα. Αρχικά, δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στην Κύπρο, στα όσα δημιούργησε μέσα του ο πόλεμος αλλά και στον πατέρα του. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “τα παιδιά μου πηγαίνουν συνέχεια στην Κύπρο και έχουν επαφή. Χαίρονται πολύ που έχουν και τις δυο υπηκοότητες. Στα Κατεχόμενα δεν τα πήγα βέβαια γιατί αρνούμαι. Πήγαμε μέχρι τα ψευτοσύνορα και τα έφερα πίσω, αρνούμαι να τα πάω. Μου έχει μείνει πάρα πολύ μέσα μου ο πόλεμος, παρότι ήμουν στη νότια πλευρά όταν έγινε ο πόλεμος. Ίσως επειδή εγκλωβίστηκε η αδελφή μου στην άλλη πλευρά τις μέρες του πολέμου και έπρεπε να πάμε να την φέρουμε. Θυμάμαι πως μπήκα στο αυτοκίνητο με τον μπαμπά μου να πάμε και ήταν περίεργο το συναίσθημα. Δεν σου κρύβω ότι ακόμα, εάν οδηγώ και έχει καταιγίδα με μπουμπουνητά, αφήνω το τιμόνι και πιάνω τα αυτιά μου”.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Θεοφάνους προσέθεσε ότι “μου έχει μείνει αυτό από τους βομβαρδισμούς, δεν μπορώ καθόλου και δεν μου αρέσει καθόλου. Νιώθω πολύ περίεργα. Δεν μου έφυγε ποτέ ο πόλεμος. Ήμουν και στην ηλικία των έξι χρονών που τα θυμάσαι όλα πια”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Γιώργος Θεοφάνους: "Δεν ξέρω αν με αποδέχτηκε ποτέ ο πατέρας μου"

Νεότερα Άρθρα

Εύη Δρούτσα: «Πολλοί με έχουν στο μυαλό τους ως “κακιά”, δεν μπορώ να πω ψέματα»

Her News

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη το άγχος μου εκτοξεύτηκε»

HerNews ka

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η on air έκπληξη που του έκανε η Σοφία Βόσσου για τα γενέθλιά του

HerNews ka