HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα”

Kατερίνα Παπουτσάκη

H Kατερίνα Παπουτσάκη θα μιλήσει για ένα περιστατικό που συνέβη στον χώρο του θεάτρου.

Kατερίνα Παπουτσάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή “DOT” θα αναφερθεί σε ένα περιστατικό bullying που έχει δεχθεί, αλλά και στην ηθοποιό Ζέτα Δούκα. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη θα δήλωσει πως:

“Ακόμη και αν μιλούσες, θεωρούσαν κάπως ότι έτσι ήταν τα πράγματα, έτσι είναι αυτός… Κανένας δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία. Στην καλύτερη περίπτωση να το διέδιδες, που εγώ το έκανα, δεν το έκρυβα. Όπου βρισκόμουν και όπου στεκόμουν το έλεγα για αυτή την άθλια συμπεριφορά. Μήπως και προστατεύσεις και κάποιους ανθρώπους. Και στις γυναίκες και στους άντρες το έλεγα. Έχω ακούσει φοβερά πράγματα να συμβαίνουν και στους άντρες. 

Είναι φοβερό να παίζεις με κάποιον που σε βρίζει ψιθυριστά, την ώρα που λες τον μονόλογο στη σκηνή. Δεν το ακούει το κοινό… είχε τον τρόπο να το κάνει. Αυτό που έκανα είναι ότι απομονώθηκα. Εκείνη την περίοδο το στομάχι μου είχε «βαρέσει κόκκινα”.

Kατερίνα Παπουτσάκη

Στη συνέχεια, θα προσθέσει ότι “‘ενιωσα θαυμασμό για αυτό που έκανε η Ζέτα Δούκα, ήξερα πως θα το κάνει, είχε επικοινωνήσει μαζί μου. Της χρωστάμε πολλά”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο αυτή την εβδομάδα

Her News b

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν έβγαλα για πρώτη φορά τη μάσκα – Η νέα ζωή μετά την αποδοχή

Her News

Νόνη Δούνια: «Δεν είχα ποτέ θέμα μαρκίζας, να είμαι το πρώτο όνομα»

HerNews ka