HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Μήπως είσαι ερωτευμένη;

Ο έρωτας είναι από τα πιο όμορφα και γλυκά συναισθήματα που μπορούν να προκύψουν στην ζωή σου. Ήξερες όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που δείχνουν αν είσαι όντως ερωτευμένη μαζί του, για δες παρακάτω:

1. Νιώθεις οικεία
Ακόμη κι αν τον γνώρισες πρόσφατα, νιώθεις πως έχεις αρκετά κοινά μαζί του; Το συναίσθημα της οικειότητας είναι αυτό που ουσιαστικά σε δένει με τον άλλο και σε ωθεί να είσαι ο εαυτός σου και να περνάς καλά. 

2. Έχεις μειωμένη όρεξη για φαγητό γιατί είσαι ερωτευμένη 

Ο έρωτας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και εκτός ελέγχου σε μερικά πράγματα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα νιώθεις μία ενόχληση στο στομάχι πριν το δεις ή ακόμα και να μην έχεις όρεξη να φας. 

3. Όλα στον θυμίζουν, απλά και αγαπημένα. 
Ναι, ναι μπορεί να συμβεί και αυτό. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένη ταυτίζεις τα πάντα με το πρόσωπό του. Ακούς ένα τραγούδι και ξαφνικά θυμάσαι ότι το ακούσατε μαζί στο αμάξι του.

4.Έχεις τέλεια διάθεση γιατί είσαι ερωτευμένη 
Σε βλέπουν πιο δραστήρια, ότι χαίρεσαι και γελάς πιο εύκολα. Εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα περισσότερο επειδή ξαφνικά νιώθεις πως απέκτησαν όλα νόημα, αλλάζεις την φωνή σου όταν μιλάς για αυτόν ή σε αυτόν και τίποτα δεν σε ενοχλεί. Χμμμ μάντεψε! 

 Μήπως είσαι τελικά ερωτευμένη;

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tα σημάδια του έρωτα

Her News

Μόνο για σεξ | Τα 6 μηνύματα που δείχνουν πως δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά!

HerNewskl

Οι σωστοί άνθρωποι στη ζωή μας έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά

Her News