HerNews.gr
Σχέσεις

Ποιο άρωμα λατρεύουν οι άντρες να μυρίζουν πάνω μας;

perfume

Θέλεις να τον σαγηνεύσεις με το άρωμα σου;

Μπορεί να ορκίζεσαι στο άρωμα που φοράς, αλλά σίγουρα έχεις σκεφτεί ότι θα ηθέλες να μυρίζεις ακριβώς έτσι όπως θέλει αυτός που σε ενδιαφέρει. Υπάρχουν λοιπόν κάποιες μυρωδιές στις οποίες οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν. Ρίξε μια ματιά παρακάτω… αν σκέφτεσαι να αλλάξεις το άρωμα σου για κάποιον συγκεκριμένο λόγο: 

Μυρωδιά Βανίλιας

Συστατικά όπως το μπισκότο, η καραμέλα, το αμύγδαλο έχουν ως βάση τη βανίλια. Τότε όχι απλά απολαμβάνουν να μας μυρίζουν συνεχώς αλλά θα τους ανοίγει και η όρεξη και δε θα ξεκολλάνε από πάνω μας… Πολλά είναι τα αρώματα που έχουν ως βάση την βανίλια. Μας δίνουν αυτή την αίσθηση του cozy, που κάνουν τον άντρα να αισθάνεται ότι βρίσκει πάνω σου το σπίτι του. Η βανίλια, όχι μόνο θα τον μεθύσει, αλλά θα τον κάνει να νιώσει όμορφα και άνετα που είναι δίπλα σου.

perfume

Μυρωδιά Καρύδας

Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα της καρύδας, είναι και το απόλυτο άρωμα για κάθε άντρα όσον αφορά την γυναίκα που το φοράει. Δίνει την αίσθηση του γλυκού καλοκαιριού, του νησιού στις Κυκλάδες. Κάθε φορά που θα μυρίζει πάνω σου το εξωτικό αυτό άρωμα της καρύδας, θα του έρχονται εικόνες από κοκτέιλ, θάλασσα και ηλιοβασίλεμα. Το μόνο που σου μένει είναι να τον κάνεις να θέλει αυτές τις εικόνες.. μαζί σου.

perfume

Μυρωδιά Τριαντάφυλλου

Βασιλιάς των λουλουδιών αλλά και της καρδιάς μας. Οι ποικιλίες των διαφορετικών οικογενειών θα σου δώσουν την ευκαιρία να καθορίσεις την ένταση αλλά και τη γλυκύτητα που επιθυμείς με το άρωμα αυτό . Αλλά πάνω από όλα δίνει αυτή την σέξυ αίσθηση που θες να περάσεις στον άντρα που σου αρέσει. Είναι λίγο πιο βαριά η μυρωδιά του τριαντάφυλλου, αλλά αποτελεί σίγουρη επιλογή! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θα σου βγει σε καλό που δίνεις στον εαυτό σου χρόνο να τον ξεπεράσει

HerNewskl

Είναι κατάλληλος για σχέση ή οχι;

Her News b

Σχέσεις και “αέρια”: Tips για να μη σας καταλάβει ο σύντροφός σας

HerNews ka