HerNews.gr
Social News

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Aραββωνιάστηκαν ξανά μετά από 20 χρόνια

Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ

H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ζουν στο έπακρο ξανά τον έρωτα τους.

Το διάσημο ζευγάρι θέλησε να ανακοινώσει ένα πολύ χαρμόσυνη γεγονός, που έκανε χαρούμενους όλους τους fans του. Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν έντονες φήμες με αφορμή ένα μοναδικό μονόπετρο στο χέρι της Τζένιφερ Λόπεζ. Ωστόσο, δεν πρόκειται για φήμες. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε ξανά μετά από 20 χρόνια.

Τζένιφερ Λόπεζ

Εκείνη θέλησε να το ανακοινώσει στους θαυμαστές της μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα με ένα βίντεο διάρκειας 32 δευτερολέπτων με τίτλο “Σπουδαία ανακοίνωση”. Η JLo φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ λόγω της ευτυχίας της.

Πολλοί την έχουν δει να περπατάει και να φοράει το εντυπωσιακό αυτό μονόπέτρο.

Από την άλλη πλευρά, η Page Six μίλησε για έναν ενδεχόμενο  αρραβώνα με τον Μπεν Άφλεκ, τον οποίο και ήθελαν να κρύψουν. Στο παρελθόν εκείνη είχε αναφέρει πως ο χωρισμός τους “ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στη ζωή της”.

Επίσης, είχε προσθέσει ότι “ημασταν κι οι δύο μικροί και μάλλον, φοβηθήκαμε τη δημοσιότητα που έσκασε τόσο απότομα. Τώρα είμαστε κι οι δύο τόσο χαρούμενοι που ξέρουμε ότι αυτό που ζούμε είναι πιο δυνατό από όλα αυτά τα πράγματα, δεν θα αφήσουμε να μας το χαλάσουν ξανά. Είμαστε μεγαλύτεροι, εξυπνότεροι, πιο έμπειροι. Είμαστε σε διαφορετικά σημεία στις ζωές μας, έχουμε παιδιά, προσέχουμε περισσότερο. Θα το προστατεύσουμε αυτό που έχουμε με κάθε τρόπο, δεν θα χαλάσει έτσι μία τόσο όμορφη περίοδος της ζωής μας”.

Κάποιος από το  κοντινό της περιββάλον εξομολογήθηκε πως “είναι τρελαμένοι από έρωτα. Η Τζεν τον προσέχει και είναι δίπλα του στα πάντα. Έχουν χτίσει με πολλή αγάπη την σχέση τους και έχουν φροντίσει και για τα παιδιά τους. Οι οικογένειές τους τα πάνε πολύ καλά και σέβονται ο ένας τον άλλο. Είναι ζήτημα χρόνου να αρραβωνιαστούν”.

Jennifer Lopez-hernews

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Emojis: Ποια είναι η σημασία της κάθε καρδούλας;

Her News b

Σάσα Σταμάτη: Η ανάρτηση στο Instagram για την συνεργασία- έκπληξη

Her News

Super Κική: Η νέα ανάρτηση μετά τη σύλληψη – «Ζητάμε βοήθεια από το #metoo»

Her News