HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Φιλί: Τα 3 σημεία που θέλουν οι γυναίκες να τις φιλάνε

kiss

Το φιλί είναι το πιο όμορφο “άγγιγμα”.. γιατί από αυτό καταλαβαίνεις πολλά..

Το φιλί είναι ένας από τους πιο θεμελιώδεις τρόπους έκφρασης στοργής και όταν γίνεται σωστά, μπορεί να είναι απίστευτα καλό. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη για να φιλήσεις μια γυναίκα για να την ανάψεις και να την τρελάνεις.

Λαιμός

Ως γνωστή ερωτογενής ζώνη, ο λαιμός μιας γυναίκας είναι η πιο βασική περιοχή για να φιλήσεις αν θέλεις να την ανάψεις. Αν θέλεις να την πειράξεις, ξεκίνα ελαφρά. Περάστε τα χείλη σας κατά μήκος του λαιμού της. Μια κορυφαία περιοχή του λαιμού της στην οποία πρέπει να εστιάζει είναι κοντά στον αυχένα, κάτω και πίσω από το αυτί της. Αλλά μην φοβάστε να περιπλανηθείτε, έχετε το ελεύθερο! 

Πλάτη

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να φιλήσεις μια γυναίκα χωρίς αμφιβολία. Σκεφτείτε πόσο μας συγκλονίζει κάτι όταν δεν έχουμε οπτική επαφή μαζί του. Το άγνωστο είναι ωραίο.. Ομοίως, όταν τη φιλάτε κατά μήκος της σπονδυλικής της στήλης, αυτή η μη οπτική επαφή σίγουρα θα την ενθουσιάσει. Η πλάτη μας είναι πολύ ευαίσθητη αφού οι ίδιοι δεν την αγγίζουμε συχνά. Δεδομένου ότι είναι μακριά από τη θέα μας, είναι επίσης μια ευάλωτη περιοχή, καθιστώντας το ένα πολύ οικείο σημείο για να το αγγίζετε με τα χείλη σας..

Χείλη

Μεγάλο κεφάλαιο τα χείλη.  Κατευθείαν στην ουσία, το φιλί στα χείλη είναι μια πολύ υποτιμημένη δραστηριότητα. Και δεν γνωρίζουμε γιατί!  Είναι άμεσο, είναι κλασικό και κάτι σχετικά με το να βάλεις το πρόσωπό σου στο πρόσωπο ενός άλλου ατόμου είναι τόσο ελκυστικό. Μην χάνετε ποτέ την αξία ενός καλού γλυκού φιλιού στα χείλη μόνο και μόνο επειδή θέλετε να γίνετε και εσείς πιο δημιουργικοί.. Φιλήστε μας! 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Χειρουργός αποκαλύπτει το ένα μέρος του σώματος ενός άνδρα που δείχνει το μέγεθος του πέους

HerNews ka

Σεξ στην παραλία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Her News b

Γυναίκα σκηνοθέτης πορνό μοιράζεται τις κορυφαίες συμβουλές της για σεξ!

HerNews ka