HerNews.gr
Social News

Νίκος Κουρής: “Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας”

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Κουρής βρέθηκε στο πλατό του “Χαμογέλα και Πάλι” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, τον διαβήτη

«Κατ΄αρχάς έλυσα κάποια θέματα με εμένα κι από εκεί ξεκινούν όλα. Με μεγάλη γενναιοδωρία θέλω να βοηθήσω τον οποιονδήποτε με μια μικρή μετατόπιση. Να στρέψεις αλλού το βλέμμα. Ήταν σταδιακά. Ο ερχομός του παιδιού μου, η ηλικία και κάποιες αποφάσεις που πήρα σε σχέση με την πάθησή μου, τη διατροφή και πως το διαχειρίζομαι» είπε ο Νίκος Κουρής.

«Ο διαβήτης είναι ένας προσωπικός αγώνας και νομίζω πως όποιος το παλεύει, μπορεί να κάνει τα πάντα. Όποιος σταματήσει να το παλεύει, τέλειωσαν όλα. Είναι τόσο απλό… Έχεις πρακτικές δυσκολίες και πρέπει να βρεις τρόπο για να είσαι καλά για να ονειρεύεσαι… Δεν είναι εύκολο να είσαι λειτουργικός όταν είσαι διαβητικός γιατί αυτό το σκαμπανέβασμα του σακχάρου -μην κοιτάς που δεν μιλάμε για αυτό- είναι ανησυχητικά μεγάλο το ποσοστό. Και τύπου 2 που δεν έχει ινσουλίνη ή χάπια ή με ινσουλίνη που είναι προσθετική και βοηθητική.

Σε εμένα είναι αυτοάνοσο, δεν έχω καθόλου ινσουλίνη. Εγώ κι όλοι οι τύπου 1.  Όλοι αυτοί που δεν έχουμε ισορροπία στο σάκχαρο, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Μυριέλλα Κουρεντή: Όλα όσα είπε για την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη

Her News b

Άννα Πρέλεβιτς: «Θα ήταν αστείο μετά την Δούκισσα να μου κάνουν πρόταση για το πρωινό»

Her News b

Ζιζέλ Μπούντχεν: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τις 5 αδερφές της

HerNews ka