HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέσεις: Πως να επαναφέρετε τον πρώην σας στην ζωή σας

couple

Αν τσακωθείτε φρικτά και είπατε κάποια πράγματα για τα οποία μετανιώνετε.. Ή αν έχετε κάνει κάτι για να απομακρύνετε τον άντρα σας, ενδεχομένως για πάντα, και τελικά τον θέλετε πίσω, μην φοβάστε. Υπάρχει τρόπος να τον επαναφέρετε. 

Δείτε πώς θα επαναφέρετε το αγόρι σας όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται στην ζωή σας. 

Ειλικρίνεια .. σε όλους

Δεν ωφελεί να επιστρέφεις σε μια σχέση μόνο για να πηγαίνεις και να κάνεις τα ίδια λάθη. Είναι χάσιμο του χρόνου όλων. Επομένως, είναι σημαντικό να μπείτε στις αρχικές σας συζητήσεις με ανοιχτό μυαλό για το μέλλον σας αλλά και για το παρελθόν σας. Να ξέρετε ότι μπορεί να διακινδυνεύσετε να αντιμετωπίσετε τα λάθη σας κατά τη διάρκεια των καβγάδων, αλλά πρέπει να είστε και οι δύο καλύτεροι. Δείξτε την ωριμότητά σας με το να είστε το μεγαλύτερο άτομο. Έτσι θα τα καταφέρετε το 2022. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και αξιολογήστε πώς θέλετε να είστε διαφορετικοί ή ποια λάθη θέλετε να αποφύγετε. Δεν είναι πια παιχνίδι ευθυνών – αυτή ήταν η παλιά σχέση.

Δώστε βάση στην συχνή επικοινωνία

Αυτή δεν είναι απλώς μια λίστα με πράγματα, που σημαίνει ότι μόλις κάνετε δύο συζητήσεις με τον σύντροφό σας, ταιριάζετε απόλυτα ο ένας στον άλλον. Δεν λειτουργεί έτσι η σχέση, ούτε τα στέρεα θεμέλια για μια νέα ζωή μαζί. Πρέπει να δεσμευτείτε για την αποτελεσματική επικοινωνία – ακόμα και όταν η συζήτηση είναι δύσκολη. Δείξτε ότι μπορείτε να είστε υπόλογοι στο παρελθόν. Αλλά, εξίσου, μην μείνετε σε αυτό που έχει ήδη ειπωθεί. Το τελευταίο πράγμα που θέλει κάποιος από τους δύο είναι να κολλήσει σε έναν φαύλο κύκλο. Κάντε τη σχέση σας συναρπαστική και νέα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί επικοινωνώντας νέες ανάγκες και φροντίζοντας να σας βλέπουν και να σας ακούν.

Μιλήστε σε ένα ειδικό

Υπάρχουν και σύμβουλοι σχέσεων , αλλά και ψυχολόγοι που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις αποφάσεις που παίρνετε στην ζωή σας. Οι θεραπευτές δεν είναι μόνο για να ειδικεύονται σε βαριά ψυχολογικά προβλήματα. Μπορούν να σας δώσουν μια διαφορετική οπτική, καθώς θα γνωρίσουν το “πρόβλημα”. Ακόμα, μπορεί να βρουν σε εσάς κάτι βαθύτερο, που δουλεύοντας το, θα σας οδηγήσει στο να βάλετε την ζωή σας σε μια τάξη Και εννοείται έτσι να επαναφέρετε την σχέση σας, πάλι πίσω στην καθημερινότητα σας. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Συμβουλές για υγιή και ενεργή σεξουαλική ζωή

HerNews ka

Αργεί να απαντήσει στα μηνύματα σου; Σου έχουμε βρει τη λύση!

HerNewskl

Τι να κάνεις αν νιώθεις μοναξιά μέσα στη σχέση σου

Her News