HerNews.gr
Health

Το μασάζ σε οφελεί πιο πολύ από ότι πιστεύεις

Και ποιος δεν λατρεύει να του κάνουν μασάζ; Σε χαλαρώνει στους μύες και ανακουφίζει από πιασίματα. Ένα χαλαρωτικό μασάζ ηρεμεί το σώμα και απομακρύνει το άγχος που ευθύνεται για μυϊκές εντάσεις. Και να είναι μια απόλαυση. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Το μασάζ σε οφελεί στην υγεία σου πιο πολύ από ότι πιστεύεις

Είναι φυσικό αντικαταθληπτικό. Ένα μασάζ από 20 έως 45 λεπτά αρκεί για να σου φτιάχνει την ψυχολογία. Είναι η τονωτική ένεση στη ψυχολογία του ασθενούς. Δρα ευεργετικά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάθλιψης.

Επίσης,  το μασάζ αποτοξινώνει τον οργανισμό, καταπολεμά την κυτταρίτιδα κι εμποδίζει την κατακράτηση υγρών. Το λεμφικό μασάζ ειδικά τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί περισσότερο οξυγόνο στο αίμα και να στέλνει το σώμα περισσότερα θρεπτικά συστατικά στους ιστούς.

Αν έχεις έντονους πονοκεφάλους, η λύση επίσης βρίσκεται εδώ καθώς ανακουφίζει από ημικρανίες. Σύμφωνα με έρευνες, η χειρομάλαξη απομακρύνει τους πονοκεφάλους και επομένως μειώνει την ανάγκη για παυσίπονα. Τα άτοµα που πάσχουν από πονοκεφάλους µπορεί να βρουν µια λύση στο πρόβληµά τους καθώς με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνει ενδορφίνες που λειτουργούν ως φυσικό παυσίπονο του σώματος.

Τέλος, μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και σε προφυλάσσει από καρδιακό επεισόδιο. Αλήθεια τι άλλο θες να ακούσεις για να κλείσεις αμέσως το ραντεβού σου!!! 

 

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 4 «χρυσοί κανόνες» για το πώς να χάσετε βάρος με υγιεινό τρόπο

Her News

5 εξαιρετικοί για την υγεία λόγοι για να σταματήσετε να καταναλώνετε κρασί!

HerNews ka

Pillow Mists: Όλη η αλήθεια πίσω από αυτό το θαυματουργό προϊόν για τον ύπνο

HerNews ka