HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

3 στάσεις του sex που διώχνουν μακριά το άγχος

sex

Κατά το sex και τον οργασμό, ο εγκέφαλος παράγει και απελευθερώνει νευροδιαβιβαστές και νευροπεπτίδια. Ουσίες που συμβάλλουν στην επίτευξη της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Πώς χαλαρώνουν πνεύμα και σώμα και βελτιώνουν τη διάθεση; Ανακουφίζοντας πρώτα από όλα από τις στρεσογόνες σκέψεις

Το sex είναι ίσως ο πιο απολαυστικός τρόπος για να εκτονώσεις την πίεση μετά από μία δύσκολη, κουραστική ημέρα. Για αυτό συγκεντρώσαμε 3 στάσεις που διώχνουν το άγχος μακριά και σας φέρνουν πιο κοντά

Ο λωτός 

Περίπλοκη στάση, αλλά ταυτόχρονα μία από τις πιο απολαυστικές. Ο σύντροφός σας είναι καθιστός με τα πόδια ανοιχτά και εσείς ξαπλώνετε ανάσκελα μπροστά του, φέρνοντας τα πόδια πίσω από τη μέση του. Για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση επιχειρήστε να ανασηκώσετε τον κορμό σας και να αφήσετε το κεφάλι σας να πέσει προς τα πίσω, ενώ κρατιέστε από τους ώμους του.

CAT ( Coital Alignment Technique )

Η αποκαλούμενη τεχνική ευθυγραμμισμένης συνουσίας (coital alignment technique), ή αλλιώς την στάση CAT είναι μια τροποποιημένη έκδοση της ιεραποστολικής στάσης.. στο σεξ.  Η θέση των δύο εραστών είναι σαν το ιεραποστολικό αλλά το σώμα του άντρα είναι πιο ψηλά και προς τη μία πλευρά, έτσι ώστε το στήθος του άντρα να είναι πιο κοντά στους ώμους της γυναίκας. Η γυναίκα έχει ανασηκωμένους ελαφρά τους γοφούς της.

Όρθια

Μία ακόμα στάση που θα σε βοηθήσει να αποβάλεις το στρες δίνοντάς μια αίσθηση κυριαρχίας στον σύντροφό σου, και μια αίσθηση “αφέλειας” σε εσένα. Όρθιος εκείνος,  όρθια και εσύ με την πλάτη στον τοίχο. Σηκώνεις τα πόδια σου και τα δένεις γύρω από τη μέση του για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο της διείσδυσης.

Νεότερα Άρθρα

Ερευνα: 6 στις 10 γυναίκες δεν κάνουν όσο σεξ θα ήθελαν

Her News

Φαγούρα μετά το σεξ: Γιατί συμβαίνει;

Her News b

Πρέπει ή δεν πρέπει να φοράμε κάλτσες στο σεξ;

Her News b