HerNews.gr
Σχέσεις Ψυχολογία

Μήπως φλερτάρεις χωρίς να το καταλαβαίνεις; Αυτά είναι τα σημάδια

flirt

Μήπως φλερτάρεις χωρίς να το καταλαβαίνεις; Όλοι έχουμε αυτούς τους φίλους που φαίνεται να είναι ευλογημένοι από τον Θεό της κοινωνικοποίησης. Αν δεν έχεις αυτόν τον φίλο, μάλλον είσαι εσύ.

Απλώς φαίνεται σαν να είσαι απίστευτα συμπαθής και όλοι να σε αγαπούν αβίαστα. Ωστόσο, ενώ κάνετε φίλους στο τέλος της ημέρας μπορεί επίσης να δίνετε στους ανθρώπους τη λάθος εντύπωση. Φλερτάρεις χωρίς να το καταλάβεις; Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να δείχνουν τα σημάδια ότι το κάνεις ..

flirt

Η γλώσσα του σώματος

Μερικοί άνθρωποι έχουν ξεκάθαρα περάσει την παιδική τους ηλικία και την πρώιμη εφηβεία τους παίζοντας βιντεοπαιχνίδια σε ένα μικροσκοπικό δωμάτιο ή σκυμμένοι πάνω από ένα γραφείο όλη τους τη ζωή. Και κρατούν αυτή την στάση γενικά. Για σκέψου, αν δεις ένα τέτοιο άτομο, με αυτή την στάση, θα σε ελκύσεις; Όχι.. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο με εξαιρετική στάση και βολτάρει με αυτοπεποίθηση, ξεχωρίζει. Οι άνθρωποι προσέχουν κάτι τέτοιο. Είναι ελκυστικό και υπενθυμίζει στους ανθρώπους πόσο μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει, τόσο απλά. Εάν τραβήξετε τα βλέμματα των ανθρώπων αμέσως με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστούν πολλά ακόμα πράγματα να κάνετε. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) αν έχεις αυτοπεποίθηση και αν συμμετέχεις σε κάθε τι, αν χαμογελάς στους άλλους, πολλοί θα το ερμηνεύσουν ως φλερτ. 

Το άγγιγμα

Μερικοί άνθρωποι είναι λίγο πιο “πρακτικοί” από άλλους, και αυτό είναι εντάξει. Ωστόσο, θα μπορούσατε να φλερτάρετε χωρίς να το καταλαβαίνετε εάν είστε κάποιος που του αρέσει να αγγίζει τους άλλους πολύ, ακόμα και περιστασιακά. Εάν είστε κάποιος που σκύβει και αγγίζει το χέρι κάποιου όταν τον ακούει, του βάζει το χέρι στην πλάτη όταν περνάει δίπλα του ή του αρέσει να αγκαλιάζει όταν τον χαιρετάει , το άτομο που τον δέχεται μπορεί να το “διαβάσει” αλλιώς.

flirt

Το.. πειραχτήρι

Εάν έχετε πιο παιχνιδιάρικο τύπο προσωπικότητας, το πιθανότερο είναι ότι σας αρέσει να πειράζετε τους ανθρώπους. Είναι κάτι που κάνετε με τους καλύτερους φίλους σας για διασκέδαση και με νεότερες γνωριμίες απλά για να τους κάνετε να νιώσουν πιο άνετα και να σπάσουν τον πάγο. Μπορεί να έχει αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα, αλλά μπορεί επίσης να βάλει στο μυαλό τους την ιδέα ότι τους αρέσετε, και ότι αυτό είναι ένα είδους φλερτ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Στρες: Ασκήσεις που βοηθούν

Her News b

Καλό άγχος: Ποια είναι τα οφέλη;

Her News

Γιατί είναι καλό για την ψυχολογία μας να περνάμε χρόνο στη φύση;

Her News