HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 11 έως 17 Απριλίου

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 11/4 έως 17/4.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα με αρκετό παρασκήνιο και εσάς τα ζώδια του Κριού.Κινήστε κρυφά, για να μην μαθευτούν κάποιες ενέργειες που κάνετε. Προσέξτε γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποια άτομα να σας σχολιάζουν και κριτικάρουν τη ζωή σας. Αν έχετε ανήσυχο ύπνο και δεν καταφέρνετε να κοιμηθείτε, είναι γιατί ο Άρης μέσα από το 12ο οίκο σας θα σας προκαλέσει μια υπερένταση. Δώστε λίγη βαρύτητα παραπάνω στις σχέσεις σας, στο τέλος της εβδομάδας .

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Αρκετοί από εσάς, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να κάνετε μια σχέση και ιδιαίτερα όσοι από εσάς είσαστε μόνοι. Δεν αποκλείεται αυτό το άτομο να το γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Τα ζώδια του Ταύρου, θέλετε να κάνετε κάποια πραγματάκια για εσάς και μόνο, όλη αυτή την εβδομάδα. Σας αξίζει να χαρείτε και να περάσετε όμορφα. Δικαιούστε να το κάνετε, χωρίς να έχετε τύψεις ότι παραμελείτε τους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί-21 Ιούν )

Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων θα σας φέρει εκνευρισμό και μια υπερένταση παραπάνω. Θα είσαστε σε μια εγρήγορση και δεν θα σας φτάνουν οι ώρες της ημέρας από τις υποχρεώσεις που θα έχετε. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποια άτομα μέσα από την εργασία να είναι ιδιαίτερα εριστικά μαζί σας και να σας εκνευρίσουν. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μια εβδομάδα που σε εσάς τα ζώδια του Καρκίνου, θα ενεργοποιήσει σχέσεις με άτομα σε χιλιομετρική απόσταση από εσάς. Μην το δείτε ως εμπόδιο και μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Ιδιαίτερα αν είστε αρκετό διάστημα μόνοι σας… Άλλωστε, υπάρχει αρκετή εύνοια για εσάς αυτό το διάστημα. Ώρα να επεκταθείτε σε ότι έχετε βάλει στόχο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα ήθελα να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με άτομα από την οικογενειά σας, για να αποφύγετε τυχόν παράπονα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Μια έβδομαδα που θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια κληρονομικά σας θέματα ή κάποια χρέη, σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Ξέρω πως έχετε πιεστεί αρκετά και σας έχουν κουράσει όλοι και όλα, όμως θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα τακτοποιήσετε και να είστε πιο ήσυχοι χωρίς αυτό το άγχος. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε με αρκετό κόσμο που θα έχουν κάτι ευχάριστο να σας πουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολύ ένταση για εσάς τα ζώδια της Παρθένου. Αρκετά νεύρα και όλοι όσοι βρίσκονται απέναντι σας, θα είναι ιδιαίτερα εριστικοί μαζί σας. ξέρω πως δεν μπορείτε να ανεχτείτε τέτοιες συμπεριφορές αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να κλείσετε κάποιες συμφωνίες με άτομα που συνεργάζεστε ήδη μαζί τους. Προς το τέλος της εβδομάδας ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Για τα ζώδια του Ζυγού, αυτή η εβδομάδα θα έχει κάποιες πιέσεις στο εργασιακό σας κομμάτι και πολύ πιθανόν άτομα με παραπάνω εξουσία από εσάς να είναι επιθετικά απέναντι σας. Η καθημερινότητα σας θα έχει ένα τρέξιμο παραπάνω και αν σας προκύψει κάποιο θεματάκι υγείας, θα ήθελα να το δείτε και να μην το αφήσετε για αργότερα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρετε να πάρετε κάποιες ανάσες ανακούφισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Ιδανική εβδομάδα για τους περισσότερους από εσάς ώστε να μπορέσετε να κάνετε συνεργασίες με φίλους, να πετύχετε στόχους και να δείτε όνειρα να πραγματοποιούνται και αν είστε μόνοι σας θα καταφέρετε να κάνετε μια σχέση με ένα άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον επίσης μπορείτε να χαρείτε να διασκεδάσετε και να έχετε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή τα παιδιά σας φροντίστε να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε .

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Για τα ζώδια του Τοξότη, θα είναι μια εβδομάδα με αρκετές υποχρεώσεις σχετικά με το σπίτι ή με ένα από τους δυο γονείς σας. Για κάποιο λόγο θα είναι όλοι κάπως εριστικοί μαζί σας και αυτό θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. Πάρτε ανάσες και μην ξεσπάσετε για να κρατηθούν οι ισορροπίες. Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια σε φλερτ, έρωτες και προς το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσετε επίσης να βγείτε έξω και να περάσετε και όμορφα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Όλη αυτή η εβδομάδα για εσάς θα κυλήσει σχετικά όμορφα. Με αρκετές και ευχάριστες επικοινωνίες όπως και μετακινήσεις με φιλικά σας άτομα. Ακόμα, θα καταφέρετε να κλείσετε κάποιες πολύ συμφέρουσες συμφωνίες που θα είναι πολύ βοηθητικές για τη συνέχεια της ζωής σας. Συγχρόνως, μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τα αδέλφια σας, φροντίστε να είστε όσο μπορείτε ήρεμοι .

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ )

Για τα ζώδια του Υδροχόου, αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν να έχει κάποια έξοδα για συμφωνίες ή έξοδα για κάποιο από τα αδέλφια σας. Δεν αποκλείεται να κλονιστείτε λίγο και να σας βγουν κάποιες ανασφάλειες σχετικά με τα οικονομικά σας. Αρκετοί θα χρειαστεί να κάνετε και κάποια έξοδα παραπάνω για ένα σας ταξίδι. Μην αγχώνεστε όμως, γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων θα σας βοηθήσει στα οικονομικά σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιετσική για εσάς τα ζώδια των Ιχθύων. Συγχρόνως θα σας βρει να έχετε και αρκετά νεύρα, καθώς ο Άρης θα μπει στο ζώδια των Ιχθύων και θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό. Θα ήθελα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας για να αποφύγετε τυχόν ατυχηματικές καταστάσεις, καθώς θα είστε παραπάνω βιαστικοί απ´ ότι συνήθως .  

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FB:  https://www.facebook.com/evi.katseli

 

 

 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 3 πιο επίμονα ζώδια

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 23 έως 30 Ιανουαρίου

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 έως 21 Αυγούστου

HerNewskl