HerNews.gr
Μόδα

Η συλλογή της Genia Collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι έχει τα πιο must-have fashion items της εποχής

Η μόδα αλλάζει συνεχώς και οι τάσεις δίνουν τη σκυτάλη σε νέες τάσεις και το παρελθόν συνεχώς επιστρέφει και γίνεται επίκαιρο με τη Genia Collection να το αποδεικνύει.

Mε άκρως ανανεωμένη διάθεση, σε λιγους μήνες θα υποδεχθούμε το καλοκαίρι του 2022 με τον μαξιμαλισμό να κυριαρχεί για ακόμη μια χρονια. Οι ευφάνταστοι σχεδιασμοί έρχονται να αντικαταστήσουν τον μινιμαλισμό και δίνουν μια φρεσκάδα στην ανοιξιάτικη σεζόν. 

Η Genia Collection θα σου αποδείξει πως οι τάσεις στη μόδα ταιριάζουν σε κάθε τύπο γυναίκας.

Η αγαπημένη μας ελληνική εταιρία ρούχων, έχει καταφέρει σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο να ξεχωρίσει χάρη στη state-of-art μόδα που ακολουθεί.

Η καινοτομία είναι αυτή που ξεχωρίζει, με το πάθος και το δυναμισμό να ακολουθεί. Τα υπέροχα πατρόν και η εξαιρετική ραφή, δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στα ελληνικά ρούχα της συλλογής που ξεχωρίζει.

Πώς μπορείς να συνδυάσεις ένα ρομαντικό look με ένα συνάμα απαιτητικό styling;

Οι επιλογές που έχουμε είναι αμέτρητες και οι σχεδιαστικές του γραμμές μοναδικές και ιδανικές ακόμη και για το απαιτητικό νεανικό κοινό. 

Πώς μπορείς να ανταποκριθείς στους γρήγορους ρυθμούς ζωής και ταυτόχρονα το look σου να είναι chic και άνετo; Εμείς πάντως σας προτείνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις τη μοναδική εταιρία Genia Collection.
Οι έμπειροι fashion stylists του καταστήματος θα σου προτείνουν τα must-have fashion items για το καλοκαιρί του 2022 που μετράει αντίστροφα. Εκείνοι θα σου προτείνουν το ιδανικό οffice look που θα αναβαθμίσει το στίλ σου και θα είναι άνετο και ταυτόχρονα θα μπορεί να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό στις βραδινές σου εμφανίσεις.

Επίσης, οι υφές και τα patterns που ακολουθούν θα σε κάνουν την βασίλισσα του styling τους δροσερούς αυτούς μήνες και σίγουρα θα σου ταιριάζουν. 

Μια ιδιαίτερη αγάπη δείχνουμε στα πανωφόρια της Genia Collection και στα υπέροχα χρώματα τους. Το κίτρινο και το baby blue δίνουν έναν άλλον άερα στο elegant look σου. Άλλωστε, όλα τα it girls επιλέγουν αυτά τα υπέροχα πανωφόρια δημιουργούν με κομψό τρόπο έντονες χρωματικές αντιθέσεις και ένα boost ενεργειας. Οι επιλογές είναι πολλές. 

Αυτό που δε γνωρίζεις είναι πως τα color trends αναναθμίζονται με το κρεμ και το λευκό χρώμα να είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές. 

Τα χρώματα είναι μοναδικά, καθώς η άνοιξη και το καλοκάιρι έχουν έναν ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς δίνουν μια αίσθηση αναγέννησης και ανανέωσης.
Τα color trends της Genia Collection θα σε κάνουν να θες να αναβαθμίσεις τη γκαρναρόμπα σου και η ντουλάπα σου θα γεμίσει με χαρούμενα χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα.
Με τα εντυπωσιακά σχέδια θα αποκτήσει η ντουλάπα σου άλλη όψη, καθώς θα γεμίσει με χαρούμενα χρώματα και ανάλαφρα υφάσματα. Ανακάλυψε όλες τις νέες αφίξεις στο καινούριο ηλεκτρονικό κατάστημα της Genia Collection, για να αποκτήσεις το look που ονειρεύεσαι!

Ανακάλυψε τη συλλογή Genia Collection

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Genia Collection (@genia_collection)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

“Fashion TV World’s Excellence Gala – Greece Like A Diamond “ υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού!

HerNews ka

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

HerNewskl

Gigi Hadid: Λανσάρει το δικό της brand με ρούχα!

HerNewskl