HerNews.gr
Social News

Πώς θα καταλάβετε αν κάποιος κοιτάει τα προφίλ σας

Τα αγαπάμε τα social media τόσο το instagram όσο και το facebook. O κόσμος των social media όμως είναι παράξενος.

Καταρχάς αν έχουμε ανοιχτό το IG προφίλ μας ή το προφίλ μας στο facebook, για παράδειγμα, καθένας μπορεί να δει τις φωτογραφίες που ανεβάζουμε, τα stories μας. 

Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δυστυχώς, δεν μπορούμε να δούμε ποιος μπαίνει στο προφίλ μας ευθέως και να είμαστε 100% σίγουρη. Και θα σας έλεγα να μην εμπιστεύεστε τις διαφορές εφαρμογές που κυκλοφορούν και ζητάνε κωδικούς γιατί μπορεί ξαφνικά να χάσετε τελείως τον λογαριασμό σας. 

Όμως, υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να καταλάβουμε.

Τα stories μας όμως, μαρτυρούν πολλά. Επειδή ακριβώς έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ποιοι έχουν πατήσει, εύκολα θα εντοπίσουμε τα άτομα που, χωρίς να είναι followers, βρίσκονται πάντα στη λίστα. Επίσης αυτοί που βρίσκονται πάνω πάνω στα views είναι αυτοί που ή μιλάμε  μαζί τους ή μπανίζουν στο προφίλ μας συχνά. 

Τέλος, αν μας έρχεται συνέχεια η ειδοποίηση «Ο χρήστης με το όνομα @τάδε είναι στο Instagram», μια ειδοποίηση που έρχεται από το facebook, αναφέρεται στον ίδιο άνθρωπο και μας προτείνει να τον ακολουθήσουμε, μάλλον πρόκειται για κάποιον που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το προφίλ μας και το έχει επισκεφτεί. 

Αν δεν θες κάποιος να βλέπει το προφίλ σου, Κάνε ιδιωτικό κάθε λογαριασμό σου, πρόσεχε ποιον δέχεσαι και κυρίως τι ανεβάζεις! Μπορεί λοιπόν τα social media να σου φαίνονται κάτι για να περνάς την ώρα σου, αλλά σκέψου και αυτά που είπαμε πιο πάνω και σκέψου αν θες να έχεις δημόσιο προφίλ .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αθηνά Οικονομάκου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κορούλας της

Her News b

Στέφανος Κορκολής: Τα δυο διαζύγια, η μάχη με τον καρκίνο και η καριέρα στο Παρίσι

Her News b

Ίαν Στρατής για Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι διαμάντι στον χαρακτήρα και αυτό είναι ό,τι καλύτερο…»

Her News b