HerNews.gr
Social News

Selena Gomez: “Δε με νοιάζει το βάρος μου, ο κόσμος θα το κατακρίνει έτσι κι αλλιώς”

Selena Gomez

H Selena Gomez είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και πάντα προσπαθεί να κάνει και τις άλλες γυναίκες να αισθανθούν όμορφες με τον εαυτό τους και με το σώμα τους.

Selena Gomez-γιορτινό μανικιούρ-hernews

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, η Selena Gomez είναι αρκετά ενεργή στο TikTok και θέλησε να ενθαρρύνει τους ακόλουθους της σχετικά με το body shaming, λέγοντας χαρακτηριστικά πως:

“Προσπαθώ να μείνω αδύνατη, αλλά πήγα στο Jack in the Box και πήρα τέσσερα tacos, τρία egg rolls, onion rings και σάντουιτς με πικάντικο κοτόπουλο. Αλλά ειλικρινά, δε με νοιάζει το βάρος μου γιατί ο κόσμος θα το κατακρίνει έτσι κι αλλιώς. “Είσαι πολυ αδύνατη”. Είσαι χοντρή”. “Αυτό δεν σου κάνει”. Β@tch. Είμαι τέλεια όπως είμαι. Ηθικό δίδαγμα; ΓΕΙΑ”.

 

H αγαπημένη Selena Gomez πριν λίγες ημέρες λάνσαρε  ένα site, το οποίο πρόκεται να βοηθήσει όσες γυναίκες έχουν κάποια ψυχικά θέματα. Η  πλατφόρμα ονομάζεται Wondermind και δημιουργήθηκε με αφορμή το ότι εκείνη ανακάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή.

Selena Gomez-γιορτινό μανικιούρ-hernews

Στόχος της πλατφορμας θα έχει να δώσει σημαντικές πληροφορίες, εργαλεία και ασκήσεις για να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους μέσω newsletter.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: Γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο;

Her News b

Σοφία Παυλίδου: Η γεμάτη νόημα ανάρτηση «Είχε 4 χρόνια να κάνει τόσο ωραία μέρα»(Video)

HerNews ka

Shakira: Τα πρώτα Χριστούγεννα μετά το διαζύγιο, στο Ντουμπάι

Her News