HerNews.gr
DECORNEWS

Μαρία Μπακοδήμου: Το ονειρικό σπίτι της παρουσιάστριας (ΦΩΤΟ)

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποιο σπίτι από τους celebrities της χώρας μας, το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου, θα άνηκε σίγουρα στην λίστα με τα πιο όμορφα σπίτια. 

Η ίδια, δεν παραλείπει να μας δείχνει τον προσωπικό της χώρο μέσα από τα post που κάνει στο Instagram. Από αυτά φαίνεται το ιδιαίτερο γούστο της, και το προσεγμένο στυλ της, που δίνουν αυτή την υπέροχη ιδιαιτερότητα στο σπίτι της. 

Ο συνδυασμός χρωμάτων, των vintage στοιχείων σε έπιπλα αλλά και των μοντέρνων εικαστικών παρεμβάσεων δίνουν στον χώρο μια φινέτσα. Πραγματικά το κάνουν να μοιάζει σαν να βγήκε από εξώφυλλο περιοδικού. Και εμείς πιστεύουμε ότι όντως από εκεί βγήκε.

Το σαλόνι

Ξεκινώντας από το σαλόνι, εκείνο που ξεχωρίζει είναι σίγουρα οι πίνακες ζωγραφικής. Η Μαρία Μπακοδήμου, φαίνεται να έχει επιλέξει να έχει διάφορα στοιχεία τέχνης στο σαλόνι της. Κρεμασμένα στους τοίχους αλλά και τοποθετημένα στο πα΄τωμα. Πίνακεσ ζωγραφικής, δικαοσμητικά βάζα, βιβλία. Αυτά είναι λίγα από τα αντικείμενα που κοσμούν το σαλόνι της και που δίνουν τον χαρακτήρα της Μαρίας στον χώρο της. 

Ένα πολύ όμορφο κομμάτι της διακόσμησης είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου που έχει επιλέξει, τα οποία δίνουν έναν ανοιξιάτικο αέρα μέσα στο ιδιαίτερο στυλ του σπιτιού. 

mpakodhmou

Η κουζίνα

Η κουζίνα αποτελεί ένα ακόμα όμορφο μέρος του σπιτιού της Μαρίας Μπακοδήμου. Έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν μια κουζίνα ιδανική. Είναι γωτεινή, ευρύχωρη, με υπέροχες γλάστρες στα παράθυρα της. Δίνουν την αίσθηση μιας κουζίνας σε ένα σπίτι που το λούζει ο ήλιος κάπου στο Miami. 

mpakodimou

Η αυλή

Ακόμα, το εξωτερικό του σπιτιού είναι αξιοζήλευτο. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει επιλέξει να έχει έναν μεγαλό εξωτερικό χώρο. Μια πράσινη αυλή, στην οποία περνάει πολύ χρόνο με τον σκύλος της. 

mpakodhmou

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

6 τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα μικρό μπαλκόνι

HerNews ka

Αγόρασες αφρό ξυρίσματος & δεν είναι καλός; Δες πως αλλιώς μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις

HerNews ka

5 χρώματα κουζίνας που ξεφεύγουν από τη μόδα για το 2024 – Οι αποχρώσεις που τα αντικαθιστούν

HerNews ka