HerNews.gr
Συνταγές

To smoothie για πριν την προπόνηση που θα λατρέψεις

Δεν υπάρχει καλύτερο από το να ξεκινήσεις το πρωί με ένα δυναμωτικό smoothie, που θα σε κρατήσει χορτάτο μεταξύ των γευμάτων, θα γίνει σύμμαχος στο αδυνάτισμα ή θα βοηθήσει στην αποκατάσταση μετά από μια εξαντλητική προπόνηση. Και φυσικά θα κάνει καλό στην υγεία σου. Το καλό με τα smoothies είναι ότι μπορείς να βάλεις ό,τι φρούτα ή λαχανικά θέλεις και, στη συνέχεια, να προσαρμόσεις το μείγμα στις ανάγκες σου ή τα γούστα σου, προσθέτοντας πρωτεΐνη σε σκόνη. 

Ποια ώρα πρέπει να πιο το smoothie μου;

Εάν γυμνάζεσαι το πρωί, πιθανότατα να μπορείς να πιεις μισό  smoothie 30 λεπτά πριν. Εάν γυμνάζεσαι αργότερα την ημέρα, πιες το μία ώρα πριν από την προπόνηση και μετά από 2-3 ώρες κατανάλωσε ένα καλά ισορροπημένο γεύμα. 

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι μείγμα ρόκα / σπανάκι
½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
½ μήλο
½ μπανάνα
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη κανέλας
1 κουταλιά της σούπας chia
1 κουταλιά της σούπας βρόμη

Πρόσθεσε μια καθαρή, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σε σκόνη για να συμπληρώσεις τις καθημερινές σου ανάγκες, ειδικά εάν γυμνάζεσαι τρεις ή περισσότερες ημέρες.

Δυστυχώς, πολλοί από εμάς δεν λαμβάνουν αρκετή ποσοστά φρικών ινών – κάτι που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση των κινδύνων υπέρτασης, εγκεφαλικού επεισοδίου, διαταραχών του γαστρεντερικού συστήματος και καρδιακών παθήσεων.

Νεότερα Άρθρα

2 άκρως καλοκαιρινές συνταγές με φέτα και ντομάτα

Her News

Πανεύκολο και θρεπτικό παρφέ φράουλας με 3 υλικά!

HerNews ka

Ο καλύτερος τρόπος για να μαγειρέψετε στήθος κοτόπουλο στο Air Fryer χωρίς να τo στεγνώσετε

HerNews ka