HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Χάρης Δράγασης: Ο πυγμάχος που ζωγραφίζει για να ηρεμεί

Ο Χάρης Δράγασης είναι ένα νέο παιδί και ενεργός πυγμάχος. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του φοράει τα κόκκινα γάντια και ι να παλεύει σκληρά, όμως ταυτόχρονα ζωγραφίζει αφαιρετικούς πίνακες για να ηρεμεί. Μάλιστα ένας από αυτούς που μου έκανε εντύπωση συμβολίζει τις κακοποιημένες γυναίκες. 

1. Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με γυμναστική;

Πάντα μου άρεσε να γυμνάζομαι γ ’αυτό σε πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκα με τις πολεμικές τέχνες και το άθλημα της πυγμαχίας, στην συνέχεια ασχολήθηκα και με το kickboxing.Μου αρέσει πολύ γιατί πρέπει να έχεις πειθαρχία, αντοχή και συγκέντρωση. Πρέπει να δουλεύει το σώμα και το μυαλό σου!!! Η γυμναστική για μένα είναι τρόπος ζωής .Έχω πολύ ενέργεια μέσα μ και προσπαθώ να την διοχετευσώ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τον αθλητισμό, από ένα περπάτημα, απολαυστικές βόλτες με το ποδήλατο. Η άθληση είναι υγεία.

2. Πιστεύεις ότι πίσω από το επάγγελμα μου πυγμάχου κρύβεται κάποια προκατάληψη;

Υπάρχει κάποια προκατάληψη για την πυγμαχία λόγω των σκληρών χτυπημάτων και την επαφή που υπάρχει με τον αντίπαλο .Η πυγμαχία είναι ένα άθλημα δύσκολο. Αυτός που το υπηρετεί σωστά, γνωρίζει ότι οι αγώνες δίνονται μόνο μέσα στο ρινγκ!!! Μέσα στο ρινγκ είσαι ΕΣΥ και ο αντίπαλος, είναι σαν να είσαι πάνω σε μια σκακιέρα.

3. Για ποιο έργο σου είσαι υπερήφανος;

Είμαι υπερήφανος για ένα έργο που δώρισα για  καλό σκοπό στην ένωση. Μαζί για το Παιδί μέσω της σχολής Μωραΐτη!

4. Δείξε μας το εγώ που αφιέρωσες στις γυναίκες και μίλησε μας για αυτό.

Είναι ένα έργο το οποίο έφτιαξα με πολύ αγάπη ,προσπαθώντας να αποτυπώσω την απόγνωση και την θλίψη στα μάτια της Monaliza για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στις γυναίκες.

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Η Ανδριάνα Ζαρακέλη μιλά στο HerNews: «Ως γυναίκα, έχω μάθει από νεαρή ηλικία να έχω πολλαπλούς ρόλους»

HerNews ka

Νίκος Μουρατίδης: “Υπεύθυνος που με ξαναβλέπετε είναι ο Ηλίας Ψινάκης”

Her News b

Αγγελίνα Χριστοδουλή: Φτιάχνει κούκλες από ζωγραφιές παιδιών και τα έργα της γίνονται ανάρπαστα

Her News