HerNews.gr
DECORNEWS

Βεράντα: 5 τρόποι να την αναβαθμίσετε εύκολα και οικονομικά

Όσο ανοίγει ο καιρός, όλο και πιο πολύ θέλουμε να απολαμβάνουμε στιγμές στην βεράντα μας ή στην αυλή μας.

Η βεράντα μας μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα, και με πολύ οικονομικές λύσεις. Ας δούμε κάποιες ιδέες:

Κούνια – καναπές

Πάρε δύο φαρδιές ξύλινες πλάκες (θα βρεις σε ξυλουργεία) και κάρφωσε τις κάθετα μεταξύ τους. Κάρφωσε στα πλαινά της οριζόντιας πλάκας βάση για αλυσίδες και κρέμασε τις αλυσίδες από το ταβάνι της βεράντας σου. Τόσο απλά και πολύ οικονομικά θα έχεις φτιάξει τη δική σου κούνια-καναπέ.

garden

Βάλε χρώμα 

Βάλε μπόλικα λουλούδια και φυτά για να γίνει το μπαλκόνι σου μια καταπράσινη όαση που θα σε ξεκουράζει και μόνο ρίχνοντάς της μια ματιά κάθε πρωί. Και επειδή το βάψιμο είναι η πιο οικονομική αλλαγή που μπορείς να κάνεις σε έναν χώρο που χρίζει ανανέωσης, βάψε σε διάφορες χαρούμενες, δροσερές και καλοκαιρινές αποχρώσεις τις γλάστρες σου.

garden

Ο δικός σου καναπές

Χρησιμοποιώντας φαρδιά ξύλινα τελάρα μπορείς να φτιάξεις τον πιο ιδιαίτερο καναπέ για το μπαλκόνι σου. Ένωσε δύο σειρές από τελάρα, πρόσθεσε μπόλικα μαξιλάρια και ξάπλωσε για να απολαύσεις τον καναπέ σου. Μπορεί να είναι λίγο σκληρός αλλά προσθέτοντας μερικά ριχτάρια, στρώμα (αν θέλεις) και μαξιλάρια αμέσως θα «μαλακώσει».

garden

Αιώρα 

Είναι η πιο έξυπνη, οικονομική και χλιδάτη κατασκευή της άνοιξης και του καλοκαιριού. Καθώς δεν χρειάζεται πολύ κόπο, αλλά τρόπο και μεράκι. Μπορείς, λοιπόν, και εσύ να φτιάξεις μια κρεμαστή αιώρα για να χαλαρώνεις τα καλοκαιρινά απογεύματα. Στα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και κατασκευών θα βρεις kit με οδηγίες, για να τοποθετήσεις την δική σου αιώρα! 

garden

Ρουστίκ πινελιές

Η ρουστίκ (αγροτική διακόσμηση με παραδοσιακά στοιχεία) διακόσμηση είναι μεγάλο must ακόμα και στο μπαλκόνι. Ένα τραπεζάκι φτιαγμένο από κορμό δέντρου είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να βρει σε ένα ξυλουργείο και να χρησιμοποιήσει στη διακόσμηση του μπαλκονιού του.

table

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πόσο διαρκούν τα φίλτρα νερού και πόσο συχνά πρέπει να αλλάζονται;

Her News

Μετέτρεψε το γραφείο στο σπίτι σε χώρο φροντίδας

Her News

Tips εξοικονόμησης χώρου από ηθοποιό που ζει σε 9 τ.μ.

Her News