HerNews.gr
DECORNEWS

Σπίτι: Πως θα το διατηρούμε καθαρό καθημερινά;

home

Δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες για να είναι το σπίτι σου πάντα καθαρό και συμαζεμένο; Είναι λογικό, ειδικά αν εργάζεσαι πολλές ώρες. 

Ποια είναι τα βήματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν λοιπόν  να διατηρείς τον χώρο σου καθαρό σε καθημερινή βάση;

Το κρεβάτι.. 

Οι δουλειές στο σπίτι για μια γυναίκα ξεκινούν την ίδια στιγμή που θα σηκωθεί από το κρεβάτι της. Με πρώτη από όλες το στρώσιμο του κρεβατιού σου. Μπορεί να φαίνεται απλό αλλά για πολλές δεν είναι δεδομένο. Κακώς φυσικά. Ένα κρεβάτι που δεν έχει στρωθεί δίνει την αίσθηση ενός πολύ ακατάστατου σπιτιού, ακόμα κι αν όλα τα υπόλοιπα είναι σε πλήρη τάξη!

home

Τάξη στα πράγματα 

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε την κακιά συνήθεια ό,τι αντικείμενο παίρνουμε από ένα δωμάτιο να το μεταφέρουμε σε ένα άλλο και πάνω στην βιασύνη μας να ξεχνάμε πού είναι το κάθε τι. Αποτέλεσμα; Ψάχνοντας να κάνουμε το σπίτι άνω – κάτω. Τι πρέπει να κάνεις;  Να μάθεις να έχεις τα πράγματά σου στη θέση τους και μόνο εκεί.

“Όχι” στα πεταμένα ρούχα 

Προτού δημιουργηθεί ένα «βουνό» από ρούχα και δεν ξέρεις αν είναι καθαρά ή πλυμένα , φρόντισε να τοποθετείς κάθε τι πλυμένο στη θέση του και τα υπόλοιπα σε έναν ειδικό χώρο στη ντουλάπα σου προκειμένου να γλιτώσεις τη «μεταφορά» μικροβίων. Έτσι ,θα γλιτώσεις πολύ χρόνο, ενώ παράλληλα δεν θα χρειαστεί να ψάξεις κάποιο ρούχο. Θα ξέρεις ακριβώς πού να το βρεις.

home

Πλυμέννα πιάτα 

Μην κάνεις το λάθος να αφήσεις άπλυτα πιάτα και ποτήρια στον νεροχύτη προτού πας για ύπνο, διότι όπως πολύ καλά ξέρεις η κλασσική ατάκα «και αύριο μέρα είναι» στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται να ισχύσει. Κάθε φορά που τρως ένα γεύμα είναι προτιμότερο να αφιερώσεις μερικά λεπτά να πλύνεις το ποτήρι και το πιάτο σου παρά να τα αφήνεις να συσσωρεύονται και έπειτα να χρειαστείς αντί για πέντε λεπτά μισή ώρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η υδάτινη Louis Vuitton μπουτίκ στο Τόκυο

Her News b

Πως να προσθέσετε χρώμα σε ένα λευκό μπάνιο

HerNews ka

Πως να καθαρίσετε το σπίτι σας ώστε να λάμπει για τα Χριστούγεννα

HerNews ka