HerNews.gr
Ταξίδια

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η SEAJETS μας ταξιδεύει στα νησιά: Από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Πάρο

Με νέο όνομα και νέα σινιάλα σε γνώριμες θάλασσες! Η SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου αποκτήματος της, του πολυτελέστατου SUPER STAR!

Οι διακοπές μας είναι ένα βήμα πιο κοντά! Έναρξη Δρομολογίων Super Star Καθημερινά απογευματινά δρομολόγια Από τη Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Πάρο

Το γνωστό σε όλους πρώην SuperFerry ΙΙ θα ξεκινήσει τα ταξίδια του για τη φετινή περίοδο από την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 και θα σας ταξιδεύει καθημερινά τα απογεύματα (16.45) από Ραφήνα σε Άνδρο – Τήνο – Μύκονο – Πάρο.

Με ταχύτητα 21 μιλίων, δυνατότητα μεταφοράς 1.480 επιβατών, 240 οχημάτων και ιδανικό ωράριο αναχώρησης, το SUPER STAR αποτελεί την καλύτερη λύση για τις σύντομες χρονικά αποδράσεις αλλά και τις διακοπές διαρκείας στα νησιά.

Και για να γίνει το καλό ακόμα καλύτερο …

Η εταιρία προσφέρει έκπτωση 20% στο εισιτήριο επιστροφής σε όλα τα εισιτήρια επιβατών, Ι.Χ. και μοτό που θα εκδοθούν από σήμερα έως και τις 12/4 για τα ταξίδια με το SUPERSTAR που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τέλος της σεζόν. Για να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να είστε μέλος στο SEAJETS SEACLUB! (https://www.seajets.gr/el/travel-with-us/seajets-sea-club).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσει η έκπτωση είναι η ταυτόχρονη έκδοση των εισιτηρίων αναχώρησης και επιστροφής και η χρήση της κάρτας μέλους του SEAJETS SEACLUB.

Για πληροφορίες και κρατήσεις

· Seajets.gr

· 210 7107710

· στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Ο στόλος της εταιρίας έχει πλέον 21 ενεργά πλοία εξυπηρετώντας περισσότερα από 38 λιμάνια και 300 διασυνδέσεις στο Αιγαίο και συνδράμει αποτελεσματικά στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και την παροχή μοναδικών συνδέσεων μεταξύ των νησιών του Αιγαίου.

Οι ωραιότερες διακοπές ξεκινούν με τη SEAJETS! Φύγαμε για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Πάρο!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Λόγοι για να κάνετε κάμπινγκ με την παρέα σας

Her News

Πάσχα στις Κυκλάδες: Η Μύκονος από την Μεγάλη Πέμπτη ως της Κυριακή του Πάσχα

Her News b

11 ναυάγια που μπορείς να επισκεφθείς

Her News