HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Σεξ: Η στάση που σου εγγυάται οργασμό

Tο έχουμε πει και θα το ξαναπούμε: το σεξ είναι ωραίο, και το καλό σεξ ακόμα καλύτερο! Και τι κάνει το σεξ καλό; Μα φυσικά ο οργασμός! Ο γυναικείος οργασμός είναι μια τόσο πολυσύνθετη διαδικασία, αλλά σύμφωνα με έρευνες υπάρχει μια στάση που θα σε βοηθήσει. 

 Η έρευνα που έγινε λοιπόν  έδειξε ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν οργασμό στις δύο με τρεις ημέρες γύρω από την έναρξη ενός κύκλου. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει, επειδή τα επίπεδα των ορμονών τους “εκτοξεύονται” εκείνες τις ημέρες και, συνήθως οι γυναίκες έχουν αντίστοιχα αυξημένη σεξουαλική διάθεση.

μόνο για σεξ-hernews

Επίσης, στο δείγμα των 2.400 γυναικών συμμετείχαν στην έρευνα, διαπιστώθηκαν και τα παρακάτω ποσοστά στις πιθανότητες που έχει μια γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, όσον αφορά τις πιο συνήθεις στάσεις στο σεξ. 

Ο νικητές λοιπόν ακούει στο όνομα “Η γυναίκα από πάνω” με το ποσοστό του 43,1%

μόνο σεξ-hernews

Βάλε τον σύντροφο  σου να ξαπλώσει ανάσκελα κι εσείς στάσου από πάνω του, Όπως πολύ καλά καταλάβες, η στάση αυτή περιέχει κάποια στοιχεία των υπόλοιπων καουμπόικων στάσεων με μία μικρή ιδιαιτερότητα: πέρασε τα πόδια σου αριστερά και δεξιά από την μέση του, ίσως και λίγο παραπάνω και στηρίξου στις πατούσες σου και κατ’ επέκταση στις γάμπες σου. Και φυσικά μην ξεχνάς, απολαύσέ το.  

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Γιατί δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου;

Her News

Άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει

Her News

Το τεστ για να καταλάβεις αν αξίζει η σχέση σου

Her News