HerNews.gr
Social News

Τέα Πρέλεβιτς: Ολοκλήρωσε τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων- Δείτε το βίντεο

Τέα Πρέλεβιτς

Η Τέα Πρέλεβιτς κατάφερε να ολοκληρώσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και θέλησε να μοιραστεί αυτήν την προσωπική της στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τέα Πρέλεβιτς

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και θέλει να μοιράζεται αρκετές στιγμές με τους ακόλουθούς της. Αυτήν την φορά επέλεξε να μιλήσει για το γεγονός πως ολοκλήρωσε την κατάψυξη ωαρίων. Μάλιστα, η Τέα Πρέλεβιτς είχε γνωστοποιήσει στο παρελθόν πως ήθελε να ξεκινήσει αυτήν τη διαδικασία όταν έκλεινε τα 30 για λόγους ασφάλειας. Η αδερφή της Άννα δε λείπει ποτέ από το πλευρό της.

Εκείνη έγραψε χαρακτηριστικά πως:

“Κάπου εδώ ολοκληρώθηκε για εμένα αυτό το υπέροχο ταξίδι της κατάψυξης των ωαρίων μου… Όμως ως Πρέσβειρα για την Ελλάδα της διεθνούς καμπάνιας «Η Σωστή Στιγμή» έχω πολλή γνώση ακόμα να μοιραστώ μαζί σας σχετικά με τη διατήρηση της γονιμότητας!

Χθες πραγματοποιήθηκε η ωοληψία. Καταλαβαίνω πως η βασική έννοια όλων των γυναικών (όπως και η δική μου) είναι αν θα νιώσουν πόνο ή πόσο γρήγορη είναι η ανάρρωση μετά… Νομίζω ότι αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει ακριβώς πόσο εύκολη & ανώδυνη είναι η όλη διαδικασία! 

Τέα Πρέλεβιτς

Ήδη νιώθω τεράστια ανακούφιση που έχω εξασφαλίσει τη «σωστή στιγμή» για το δικό μου μέλλον – έχω δηλαδή την ασφάλεια ότι θα μπορέσω να αποκτήσω παιδί αν και όποτε νιώσω έτοιμη! Νιώθω και την ανάγκη να σας ξαναπώ ότι η μητρότητα είναι επιλογή, γι’ αυτό και παροτρύνω όσες γυναίκες θέλουν ή πρέπει να την αναβάλουν για οποιονδήποτε λόγο να το κάνουν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Dr. Βασιλόπουλο & όλη την ομάδα του, τη μονάδα Institute of Life ΙΑΣΩ που με περιποιήθηκαν πολύ κι έκαναν όλη αυτήν τη διαδικασία να φαίνεται τόσο εύκολη”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Όλοι οι πρώην μου με έχουν απατήσει»

HerNews ka

Britney Spears: Ισχυρίζεται ότι «έκανε φάση» με τον Ben Affleck

HerNews ka

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Γιατί θα απουσιάζουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Her News b