HerNews.gr
Ελλάδα

Tρίτο πρόσωπο στον γάμο Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου – Η τέταρτη εγκυμοσύνη και η οργή της 33χρονης

Η Ρούλα μην μπορώντας να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της, μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη, για τη σχέση του συζύγου της, αλλά και για ένα περιστατικό που την εξόργισε. Το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της.

«Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα» ανέφερε.

Τελευταία είχε κυριολεκτικά θυμώσει με την άλλη γυναίκα, που όπως πίστευε, τα είχε ξαναβρεί με τον Μάνο.

«Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ότι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;» σημείωσε.

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…» πρόσθεσε.

Τι λέει στο «Φως στο Τούνελ» το τρίτο πρόσωπο

Tο «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μίλησε με το «τρίτο πρόσωπο» που ανέφερε στην ανακρίτρια ο Μάνος ως αιτία του χωρισμού του με τη γυναίκα του.

Φαίνεται πως στράφηκε σε αυτόν η Ρούλα όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον Μάνο την περίοδο πριν την Ίριδα.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα» τόνισε.

«Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Πειραιάς: Καταγγελίες για την απάθεια του πληρώματος που πέταξε στη θάλασσα 36χρονο – «Ο καπετάνιος τούς έκλεισε την πόρτα»

HerNews ka

Έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη

Her News

Ληστεία με ομηρεία στη Θεσσαλονίκη: Ρομά με όπλα μπούκαραν σε κατάστημα, κατέβασαν τα στόρια και ταμπουρώθηκαν μέσα

Her News b